• Anonym (blyg)
    Äldre 16 Mar 01:52
    10228 visningar
    134 svar
    134
    10228

    Så attraherad av min kollega......

    Jag är så attraherad av min "kollega" Jag längtar efter hen och vill att hen ska vara nära mig hela tiden.. Jag vet inte vart dessa känslor kommer ifrån men jag känner mig väldigt irriterad på dessa känslor........ Ena stunden är hen efterhängsen men att i nästa stund är otrevlig. Hälsar inte och tittar inte ens på mig... uppfattas som väldigt obekväm..

    dubbla signaler hela tiden ...

    Vad betyder detta? Känns jätte tråkigt att hen inte ens kan titta på mig eller vara trevlig åtminstone .. när vi båda arbetar ibland på samma ställe.. känner mig som ett UFO ibland. Är jag verkligen så konstig och hemsk att man inte ens kan titta på mig eller hälsa på mig?

    Vi har en del blickar mellan varandra ... Ibland.. och det känns som att det finns något där.. men som sagt... dubbla signaler..

  • Svar på tråden Så attraherad av min kollega......
  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 13:18
    #7

    Det är nog så att hen inte är intresserad.

    Men jag instämmer med vissa av er.. till slut blir man less när hen beteer sig på detta sätt.. kommer säkert tappa intresset snart.. Jag gillar individer som tar för sig och inte ger en dubbla signaler.. så det är nog bara försöka strunta i det. Jag är samma vid alla tillfällen , upplever jag. Vi träffas i olika sammanhang.. bara så där.. möten osv. Upplever inte hen som blyg.. snarare framåt och tar för sig.

    Jag är inte den som är framfusig av mig .. tar helst så lite plats som möjligt. Vill inte vara påträngande och jobbig så då håller jag mig undan istället.. haha .. men det är nog lika bra..

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 15:07
    #10

    Nä jag tar inte för mig.. vill inte göra bort mig eller vara till besvär om det är så att personen i fråga tycker att man är pain in the..... det enda som jag riktigt har gjort är väl att titta på personen lite extra.. haha

    skulle nog aldrig våga fråga.. så det är nog bara lägga ner. Får hålla mig till fantasier...

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 16:24
    #13

    Jag tänker att andra är bättre på sånt än jag. Och är hen riktigt intresserad så kommer hem att göra det.. inte jag haha.. Ja och det är inte bara just komfortzonen som känns mest obekväm.. det är nog hela bilden av hela situationen som gör att det blir lite komplicerat. vill inte gå in på det djupare än så..

    Haha jag trodde det räckte att titta lite extra ? nämen skämt och sido.. Jag är blyg .. och hela situationen är som sagt väldigt komplex..

    Tack dock för alla tips..

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 16:29
    #14

    det jag dock stör mig mest på är att bli ignorerad. personen i fråga pratar med mina andra kollegor .. men inte med mig.. känner mig en aningens inkompetent då jag aldrig bli tillfrågad... om något alls. Eller sedd för den delen.. Ibland blir jag sedd men nu på senaste tiden vägrar hen se på mig? fast än jag liksom sitter i samma rum.. Känns konstigt och skumt.. men jag överanalysera väl säkert..

    har tänkt att försöka sluta titta på personen om jag nu inte måste.. för som sagt det kan ju vara så att hen känner sig trängd och besvärad av att jag glor som en tok haha

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 20:16
    #19

    Förstår inte varför vissa blir provocerad av mitt inlägg. Är väl i en stor konflikt med mig själv och vet varken ut eller in. Ska jag vara ärlig så är jag inte egentligen de minsta blyg.. men jag blir det pågrund av positionen som jag är just nu i mitt liv. känner en liten rädsla över mig själv.. vad jag skulle kunna göra.. Hade jag inte varit i denna position så hade jag inte tvekat det minsta .. att ta första steget!Jag är en person som går efter det jag vill ha .. men som sagt. i konflikt med mig själv pågrund av omständigheterna..

    och jag är inte introvert.. Jag är väldigt social egentligen men väljer vilka jag är social med. Jag vill ha samtal som ger en mening.. inte bara kallprat om vädret.. eller vilka skor som är snyggast på marknaden.. Så om det gör en till introvert då får det väl vara så. Och väldigt impulsiv är jag också... jag säger lite för mycket.. speciellt om jag blir lite nervös.. vilket bidrar till att jag till slut sitter och babblar... Sen anser jag inte att man ska döma ut människor utan att veta hela bakgrunden... det finns vissa skäl till varför människor beter sig som dom gör..........

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 21:20
    #22

    Är inte det minsta provocerad.. men andra verkar vara det. ...

    Absolut , du har en poäng. Jag är ju ingen perfekt människa som aldrig dömer.

    Men du har helt sant .. mina inlägg riktar sig mycket till min blyghet. Vilket jag har just i denna unika situation .. men egentligen är jag inte så blyg.. i grund och botten .

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 21:56
    #24

    fast min kollega verkar inte intresserad av det jag både analyserat själv och av allas tips och råd.. men ja, så känner jag iaf. Förstår dock ditt beteende kring din förälskelse .. för det händer ju. Att man inte vågar titta för man tänker att man blir avslöjad.. Så det är ju inte så konstigt ..

    När du säger att du har svårt att vara som du vanligtvis brukar vara.. hur brukar du vara och hur blir du när du blir nervös?

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 16 Mar 22:33
    #26

    jag förstår dig.... men då kanske du kan ta hjälp av alla tips och råd i denna tråd? att ta kontakt via sociala medier och bjuda in på en kopp kaffe eller lite fika? ...

  • Anonym (blyg) Trådstartaren
    Äldre 17 Mar 00:50
    #28

    okej då förstår jag... då är det bäst att låta bli och hålla sig till fantasier... ?

    lycka till ...

Svar på tråden Så attraherad av min kollega......