• Anonym (E)
    Äldre 18 Mar 14:02
    241 visningar
    4 svar
    4
    241

    Slutar inte blöda

    Hej! Jag gjorde en medicinsk abort 6 februari, alltså snart 6 veckor sedan, blödde en del och det kom ut klumpar under själva aborten, var på en ny undersökning en månad senare eftersom jag inte hade slutat blöda och fick fler tabletter att ta utifall det fanns rester kvar. Men saken är att jag blöder fortfarande som en "vanlig mens" nu sex veckor senare, har alltså inte haft en blödfri dag på dessa veckor. Ska kontanta gyn om det inte går över men undrar bara om någon har varit med om detta? Är det normalt?

  • Svar på tråden Slutar inte blöda
  • Anonym (E) Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 17:14
    #3
    Anonym (I) skrev 2019-03-20 15:48:23 följande:

    Jag gjorde min den 2/1, och inte förrän förra veckan konstaterades att det fanns rester av något kvar i livmodern, trots flera gravtester och två ultraljud. Jag blev sövd och skrapad i fredags och blödde mindre redan samma kväll :)

    Jag sökte akut två gånger pga smärta och blödningar, och blev remitterad till specialistultraljud i Lund. Besöket tog en kvart och man konstaterade att jag skulle opereras snarast.


    Men oj vad läskigt! Gick allt bra då? Det är min mardröm, att något ska leda till infektion och göra mig steril.. jag har dock inga smärtor, lättare mensvärk till och från men annars inget
  • Anonym (E) Trådstartaren
    Äldre 20 Mar 17:16
    #4
    mamaleona skrev 2019-03-20 15:50:12 följande:

    Har det kollats upp att allt kommit efter senaste tablettintag? Annars borde du nog få ett ultraljud.


    Nej men jag ringde gyn idag och fick tid nästa vecka för undersökning. Hon sa dock att i journalen stod det att det inte fanns några rester kvar vid andra besöket utan enbart en förtjocking på livmodern..
Svar på tråden Slutar inte blöda