• jag2000

    SKA FÖRENTA NATIONERNA STYRA GLOBAL VÄDERMODIFIERING?

    SKA FÖRENTA NATIONERNA STYRA GLOBAL VÄDERMODIFIERING?

    Flertalet medlemsländer inom Förenta Nationerna pushar för att FN ska bli det globalt styrande organdet för geoengineering.

    Jim Lee driver sajten Climateviewer.com och han berättar om en artikel i tidningen Scientific American som kom ut nyligen. Artikeln säger att Förenta Nationernas organ UNEP (United Nations Environment Assembly) hade ett möte i Nairobi Kenya i mars 2019 och att Schweiz och nio andra länder ville att UNEP ska undersöka geoengineering djupare i syfte att kunna bekämpa klimatförändringarna. Man vill även att FN ska bli det globalt styrande organet för geoengineering om man bestämmer sig för att använda dessa tekniker. Detta förslag stoppades  av USA, Saudiarabien och Brasilien. När jag läser artikeln så inser jag att det är många FN-länder som pushar för att använda geoengineering i syfte att bekämpa klimatförändringarna.

    Video ovan: Jim Lee från sajten Climateviewer.com berättar det senaste om geoengineering.

    AEROSOLER I ATMOSFÄREN

    Jim Lee hänvisar till en annan artikel på sajten Climatechangenews. Artikeln nämner det faktum att Schweiz och nio andra länder vill använda metoder som gör att solens strålar inte når fram till jordytan genom att beströ atmosfären med aerosoler (små partiklar) och skapa konstgjorda moln.  Man vill även ta bort koldioxid från atmosfären. Andra metoder som diskuteras i artikeln är att bespruta moln med sjövatten i syfte att få molnen mer reflekterande. Kritiska röster i artikeln säger att vädermodifiering kan förvärra klimatet, användas som vapen. Man menar att vädermodifiering skulle kunna leda till förändrade vädermönster, förstöra jordbruket och förvärra politiska relationer.

    Lee nämner även att FN:s förre generalsekreterare Ban Ki-Moon pushar för vädermodifiering i syfte att bearbeta klimatförändringarna i en artikel i tidningen Project Syndicate nyligen. Ban Ki-Moon skriver bland annat i artikeln:

    ?En grupp självständiga globala ledare vid namn ?The Elders? vill ha ett globalt regelverk för vädermodifiering och få det operativt så snart som möjligt. Förenta Nationernas UN Environment Assembly vill starta en global informationskampan gällande vädermodifiering. Förenta Nationerna är den bästa organisationen för att styra global vädermodifiering?.

    #förentanationernageoengineering  #chemtrailssverige  #vädermodfieringnato

    Läs hela artikeln:

    jmm.nu/fn-geoengineering-sverige_forenta-nationerna-chemtrails-klimatforandringar/

  • Svar på tråden SKA FÖRENTA NATIONERNA STYRA GLOBAL VÄDERMODIFIERING?
  • HSOF

    Nej. Ingen ska laborera med vädret, det kan få förödande konsekvenser.

    Sedan är klimathotet angående CO2 troligen väldigt överdrivet, finns ingen vetenskap bakom all alarmism bara spekulationer och teorier.

Svar på tråden SKA FÖRENTA NATIONERNA STYRA GLOBAL VÄDERMODIFIERING?