Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vi som vill bli gravida..helst igår!

  Mån 1 apr 22:26 Läst 0 gånger Totalt 145 svar
  Mån 1 apr 22:26 +1

  Hej på er!

  Här sitter jag 25år (snart 26år fyllda) och har en sån extrem barnlöngtan. Jag fick för lite mer än ett år sedan (20/3-18) diagnos MOLA GRAVIDITET på min dåvarande graviditet i v.13 som där avslutades med operation och sen fick jag graviditetsförbud fram tom 7/12-18, vi har nu sen dess försökt bli gravida men inte lyckats än sålänge.

  Har provat med rosenrot och bisolvon två månader och denna månad provar jag bidrottninggele. Även haft ägglossningstest och börjar hittat min cykel. Tänkte kolla om det finns några tappra själar där ute som vill hänga med mig på denna resa ?TILL ATT BLI FÖRÄLDER?.

  Med största sannolikhet kommer jag ha ÄL på söndag vilket är den 7/4, är det någon som ligger lika med mig? Hur mkt tänker ni att man ska ligga runt ÄL?

  Hoppas ni är några som vill följa med på denna resa?

  Kram kram!

 • Mån 1 apr 22:32 #1

  Hänger gärna på, har äl runt fredag..hsr dock försökt liiiite löngre än er....börjar närma sig fyra år nu med ett MA för ca ett år sedan....men vi kör på, börjar dock närma mig 40 så chanserna blir ju mindre o mindre för varje månad o efter fyra år är ju förhoppningarna i princip borta om nan ska vara ärlig...

 • Tis 2 apr 07:30 #2
  babytjejen skrev 2019-04-01 22:32:56 följande:

  Hänger gärna på, har äl runt fredag..hsr dock försökt liiiite löngre än er....börjar närma sig fyra år nu med ett MA för ca ett år sedan....men vi kör på, börjar dock närma mig 40 så chanserna blir ju mindre o mindre för varje månad o efter fyra år är ju förhoppningarna i princip borta om nan ska vara ärlig...


  Ja va kul att du vill haka på! Fyra år är väldigt lång tid, beklagar ert MA, har ni fått någon hjälp för att bli gravida? Eller har ni ?bara kört på? själva?
 • Tis 2 apr 09:04 #3

  Kan inte få så mkt hjälp då jag är överviktig...gick ner 20 kg förra året innan MA:t men har efter det gått upp igen då jag mått dåligt efter ma:t. Hade en spolning inbokad förra året men blev gravid innan jag hann på det. Känner nu att jag äntligen börjar må bättre så hoppas kunna sätta igång viktnedgången igen...

 • Tor 4 apr 21:00 #4

  Va jobbigt! Åldern ska jag ju ha på min sida men man vet ju aldrig, jag har aldrig varit normalt gravid så vettetusan kvaliteten på mina ägg. Det ända jag vet är ju att när jag blev gravid så var släppte de ägget in två spermier och bildade en tumör istället för en bebis. 

  Men det är ju så extremt jobbigt psykiskt! Att bara gå och vänta och få besvikelse efter besvikelse. Sen vet jag som sagt att det är normalt för par i min och min sambos ålder att det kan ta ett år, men jag vill inte vänta längre, vill ha min bebis. 

  Något extremt flummigt är att jag drömmer sanndrömmar, alltså att jag drömmer något som sedan händer mig i verkliga livet, det kan vara helt vardagliga saker som människor jag träffar på mitt jobb. Men jag drömde iaf för kanske 1,5 år sedan att jag satt hemma i vår soffa och det kom fram en liten tjej på kanske 2 år som sa "Sitta hos mamma" och kröp upp i mitt knä och de har jag varje dag önskat att det ska få hända mig, att det ska vara en sanndröm som är min verklighet. 
  Jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på det men även lite ledsen om jag tänker att jag aldrig skulle få uppleva det. 

  Men ni blev gravida på "egenhand" med den graviditeten där ni fick MA?

 • Tor 4 apr 22:01 #5

  Ja, blev gravid på egen hand den gången...denns gången verkar det inte bli någon ägglossning. Fick lite starkare igår men inte starkt som i ägglossningstarkt o sedan svagare igen...

  Är så rädd att detta är klimakteriet som börjar krypa fram sakta...tänk om min kropp redan är "nedstängd"??

 • Tor 4 apr 23:23 #6

  Va tråkigt! Men testa några dagar till den kan ju va lite senare :)

  Jag har testat med clearblues ÄL test två dagar i rad nu och fått låg fertilitet båda dagar, har tidigare fått hög när det ska va såhär nära ÄL (där den visar maximal). I feb fick jag ingen ÄL bara hög fertilitet men ingen maximal, i mars fick jag maximal iaf, så får väl se om jag får någon denna månad. Testar på några dagar till jag med! Vad jag förstått så är det normalt att ägglossning uteblir ibland utan att det är något fel.

 • Tor 4 apr 23:24 #7

  Jag och min man har försökt sen nov 2017 ungefär inte tagit sig går fertilitetsutredning börja feb detta året.

 • Fre 5 apr 17:49 #8

  Fick utslag idag så verkar bli ägglossning ändå :) skönt, då har man iallafall en chans även om den är minimal....

 • Anonym (H)
  Visa endast
  Fre 5 apr 18:23 #9

  Någon som kan tipsa om bra och tillförlitliga ägglossningstest?! Jag har inte lyckats finna min ägglossning alls men har endast prövat billigare test..

 • Mån 8 apr 22:14 #10
  babytjejen skrev 2019-04-05 17:49:55 följande:

  Fick utslag idag så verkar bli ägglossning ändå :) skönt, då har man iallafall en chans även om den är minimal....


  KUL! Jag fick också maximal fertilitet imorse på ÄL-test ( med clearblue) låg igår kväll men får inte med sambon på mys ikväll utan kanske får bli imorgon bitti :)
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll