• MalinEllinor

    Babykläder basgarderob behov

    Hej!


     


    Vi är ett nystartat företag som brinner för hållbarhet. Vi utvecklar en hållbar babybox fylld med 15 olika plagg som ska täcka en stor del av behovet av en basgarderob.


     


    Till en början är storleksutbudet begränsat och vi kommer erbjuda boxar i storlek 0-1 år. Vi söker därför input från personer som har erfarenhet av vilka behov som finns under dessa storlekar. 


     


    Det hade varit till stor hjälp för oss om du har några minuter över och vill svara på nedan enkät. Det är 3 frågor som tar ca 2-3 minuter att besvara.  


     


    Vi kommer att köra igång ett pilotprojekt i slutet av sommaren/tidig höst detta år, därför söker vi 15 pilotkunder med barn i ålder 0-1 år. Skulle du vara intresserad av att vara med som pilotkund kommentera med namn, email och telefon under detta inlägg, så kommer vi att kontakta dig längre fram för vidare information kring urvalsprocessen av pilotkunder. 


    Länk till frågeenkät

    Stort tack för din hjälp!


     


    Bästa hälsningar, 


    Malin & Rebecca

  • Svar på tråden Babykläder basgarderob behov
  • Alexi

    Är väldigt tveksam till hela idén om den kommer fungera. Man har så oerhört olika behov eftersom barn är olika och föräldrar olika. Tror därför inte att man kan erbjuda tillräckligt breda alternativ för att få kundunderlag.

Svar på tråden Babykläder basgarderob behov