• Anonym (Anonym)

    Bianca Ingrosso jobbar "sinnessjukt hårt"...

    Läste följande artikel https://www.aftonbladet.se/nojesbladet/a/qL6GmE/bianca-ingrosso-drar-in-miljoner och reagerar på att hon använder uttryck som " jag jobbat så sinnessjukt hårt" när hon kunnat håva upp 9 mkr till en lägenhet på Östermalm... Är ju extremt få som någonsin har den möjligheten och ännu färre som är ca 25 år...

    Vad ger det egentligen för intryck till den yngre generationen som hör henne säga detta? Hur påverkas ungdomarna som om några år ska ut i riktiga arbetslivet och som aldrig kommer tjäna i närheten trots att dom kanske sliter betydligt hårdare? 

    Ni som har döttrar i tonåren påverkas dom av s k influencers? Jag har en tonårsdotter på 15 år och hon har full koll på en hel del influencers. Hon vill gärna ha märkesprylar vilket säkert är en kombo av influencers samt av vad klasskompisarna har. Hon säger också att hon ska bli rik när hon börjar jobba, men eftersom vi pratar lönearbete och inte bankrån eller knarkaffärer så lär ju inte det hända. Däremot är hon smart nog att redan nu vara inställd på universitetsstudier mest troligt inom tekniskt område vilket onekligen kommer ge en hel del fördelar, men det gör en vanligtvis inte rik.

  • Svar på tråden Bianca Ingrosso jobbar "sinnessjukt hårt"...
  • Anonym (Jaha)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-12 13:42:55 följande:

    Nej, snarare en fundering på vilka "riktiga" jobb hon skulle fixa som inte bygger på nyttjande av en image.


    På vilket sätt är hennes jobb inte ett riktigt jobb?
  • mammatill6
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-12 13:39:10 följande:

    Så skulle hon fixa ett heltidsjobb på ett äldreboende i en veckas tid?


    Finns massa jobb jag inte skulle klara i en vecka, betyder det att jag inte jobbar hårt? Finns nog många som inte skulle klara äldrevården i en vecka. Precis som många inte skulle klara industrijobb, rörmokare, brandman...

    Jag skulle inte palla det hon gör i en vecka.
  • Anonym (Reality check)
    Anonym (Vän) skrev 2019-04-12 13:17:58 följande:

    Jag är nära vän till Bianca och jag vet att hon jobbar extremt hårt och mycket! Hon arbetar bra många fler timmar än de flesta.


    Jag kan köpa att hon jobbar otroligt hårt, hon verkar vara en sån person. Men samtidigt har hon ju också fått mycket gratis genom att bara födas med rätt föräldrar. 


    Hon kanske borde vara lite ödmjuk kring att hon haft det lättare än vad någon som hade vanliga Svensson föräldrar som inte rör sig med bra kontakter. 


    Sen kan jag ju tycka att oavsett hur mycket och hur hårt man jobbar så är det osmakligt att skryta om att man spenderar 22 000 på en kväll på SpyBar när det finns folk som har svårt att se till så det finns bra mat på bordet för deras barn. Det är hennes business om hon vill spendera de summorna, men att berätta om det är väldigt osmakligt. 


    Så som sagt, hon verkar jobba hårt och det är bra. Men fråga henne om hon tror att hon hade haft samma möjlighet om hennes mamma var lokalvårdare och hennes pappa långtidssjukskriven gammal byggarbetare.... Om hon verkligen tror att hon hade kommit lika långt om hennes mamma inte var Pernilla Wahlgren och hennes pappa Emilio Ingrosso. Vill man gå ett steg längre kan man till och med ifrågasätta om Pernilla hade kommit så långt om hon inte var barn till Christina Schollin och Hans Wahlgren..... Det är inte lite Bianca har fått gratis så att skylla hennes inkomst och framgång endast på att hon har jobbat hårt är verklighetsfrånvänt. 


    Kanske skulle hon använda sina pengar till att hjälpa unga tjejer och killar som inte är tredjegenerationen kändis att få samma möjligheter som hon. Gå in och vara gratis mentor för några ungdomar hon finner lovande och hjälpa dem med sina kontakter. Kunde vara med produktivt än att spendera 22 000 på SpyBar...

  • Kjell2
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-12 13:42:55 följande:
    Nej, snarare en fundering på vilka "riktiga" jobb hon skulle fixa som inte bygger på nyttjande av en image.
    Jag jobbar till och från hårt och skulle nog inte klara en vecka på äldreboende.

    Många artister, debatörer, idrottare, skrivbenter tjänar mycket pengar och det bygger mycket  på deras image. Krävs en hel del tänk och energi för att hålla en karriär igång och inkomster in.


  • Anonym (Hmmmmm...)
    Anonym (avund) skrev 2019-04-12 13:17:26 följande:

    Men hon har ju jobbat för att få dom pengarna, så vem är du som kan veta hur hårt det är eller inte??


    Tror inte att hon jobbar "sinnessjukt hårt". Hon har nog inte koll på vad hårt arbete verkligen är.
  • Anonym (Lugna)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-12 13:15:51 följande:

    . Hon säger också att hon ska bli rik när hon börjar jobba, men eftersom vi pratar lönearbete och inte bankrån  


    Du kan vara lugn det finns inga tjejer som sysslar med sånt 
  • Tihi

    Svenska avundsjukan i ett nötskal.

    Bianca jobbar onekligen hårt och mycket och förtjänar varenda öre hon drar in. Jag hoppas att hon får allt hon drömmer om.

  • Anonym (Anonym)

    Man måste ju börja undra hur det står till med folk om dom tycker att det hon gör är ett "hårt" jobb som i princip vem som helst inte skulle klara av. Vad är det hon gör som är så hårt jobb? Åka runt och bli sminkad och plåtad? Få massa prylar och låta nån fakturera för att man ska visa upp sig med dessa prylar? Spela in dokusåpa? Välja diverse reklamjobb eller färger till sitt eget sminkmärke? Vilken tjej i hennes ålder (eller yngre) skulle inte klara av hennes liv och tacka nej om möjligheten fanns? 

  • Anonym (Ja)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2019-04-12 14:00:31 följande:

    Tror inte att hon jobbar "sinnessjukt hårt". Hon har nog inte koll på vad hårt arbete verkligen är.


    Vem bryr sig?
Svar på tråden Bianca Ingrosso jobbar "sinnessjukt hårt"...