Inlägg från: Anonym (undrar) |Visa alla inlägg
  • Anonym (undrar)

    Ska inte psykiatrin bry sig mer än vad de gör?

    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-13 12:22:14 följande:

    Att jag ska få skriva om det är nåt.Det är riktigt tragiskt. Tack vad snäll du är. Jag undrar väl inget direkt så vill mest ha en stöttande person att luta sig mot när ångesten ibland är jobbig. Och då känns det skit när de som jobbar med det inte ens bryr sig. Som sagt, att de bara vågar, det fattar inte jag. Det hade jag aldeig gjirt om jag jobbat där.


    Vad har du för pågående behandling? Vem mailar du till? Vad för sorts respons på dina mail önskar du?

    Du behöver kanske träffa din/dina behandlare för att tydliggöra vilken sorts insatser och i vilken form du ska få från psykiatrin. Tror det behöver definieras rätt konkret så att det inte blir missförstånd och besvikelse.
  • Anonym (undrar)
    Anonym (Anonym) skrev 2019-04-13 13:12:27 följande:

    Vill bara att nån bryr sig. Kräver inte så mkt mer än att veta att någon iaf läser det jag skriver och inte tycker jag är dum i huvudet/jobbig. När till och med min förra samtalsterapeut skrev utan att jag ens hade honom längre så gjorde det en hel del. Vill bara ha lite stöttning. Nån som kollar hur det är ibland. Har man panik ångest så är det ju inte så lätt.


    Det låter mer som om du skulle behöva lite medmänsklig omtanke.

    Vem är personen du mailar till? Du skulle nog behöva göra en tydlig överenskommelse med hen om hur er kontakt ska se ut. Vet du att hen får dina mail eller ens är på jobbet?
Svar på tråden Ska inte psykiatrin bry sig mer än vad de gör?