• Johanna1986

    Hej!

    Ja vi funderar på de. Jag blev nyligen steril efter mitt andra utomkvedeshavandeskap. Så har båda äggledarna bortopererade. Ivf e de ända som vi kan göra då. Spermakvaliten e högst troligen bra då vi redan har tre gemensamma barn. Varit gravid 6 ggr, 1 missfall, 3 barn och 2 utomkvedes.

    Efter dessa sista graviditeterna har jag inte kunnat släppa tanken om ett barn till så vi har bokat in möte med två olika kliniker. Detta e dock i Malmö. Så just kliniks ket kan ja inte hjälpa dig med tyvärr där.

    Vi ska på ett möte i maj och ett möte i juni.

    Har ni något bokat? Hur går dina tankar?


    Annsisen skrev 2019-04-16 21:47:10 följande:

    Funderar ni också på ivf privat? Har du kollat några kliniker? Och alternativ?


  • Johanna1986

    Tyvärr vet ja inte så mycket ännu. Men kan återkomma efter våra besök :)


    Annsisen skrev 2019-04-17 21:54:23 följande:

    Usch va jobbigt det du har varit med om och att det gjort dig steril:( förstår vad du menar med att man inte kan släppa tanken på ett barn till....vi har ocksp barn sedan tidigare men vill verkligen ha ett till. Dom har inte hittat något fel på någon av oss så varför det inte går är okänt :(

    Vi har inte bokat någon ivf ännu men tänker göra det efter sommarledigheten...känns dock så osäkert hur man ska tänka med paket-priserna osv...har du någon koll hur det fungerar på kliniken ni ska tlll? Vad som ingår i ett ?försök? och vad De kostar?


Svar på tråden Ni som gjort ivf privat!