Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Behöver råd

  Tis 16 apr 08:40 Läst 0 gånger Totalt 0 svar
  Tis 16 apr 08:40

  Hej

  Jag och min exfru har separerat

  Och jag behöver lite råd.

  Hon flyttade ut för 30 dagar sedan.

  Häromdagen fick jag höra av sonen 4år

  Att mamma har en kille som sover i mammas säng.

  Jag personligen tycker det är sjukt för att ett barn har inte landat i omställningarna av livet efter 30 dagar och man bör hålla detta på sina barnlediga veckor i början iaf.

  Efter lite hintar från bekanta om att denna kille är "strulig" så gjorde jag ett utdrag av brottsregister för jag anser det är min skyldighet som förälder att veta om det föreligger fara för mitt barn.

  Fick jackpott där med flera grova brott bla narkotikabrott och stölder. Detta var dock ett tag sedan.

  Blev naturligtvis jävligt upprörd att en människa man inte känner (vilket man inte gör bra efter 4v) umgås och mer eller mindre bor med min son. Och än värre när jag såg utdraget. Så jag konfronterar henne och säger att jag vill inte ha han i närheten av min son såhär tidigt att hon får sköta det på barnfri vecka. Hon svarar att men det är ju länge sen domarna och att hon känner han visst bra efter 4v.

  Tar 10min så börjar HAN skriva meddelanden åt mig och hävda sig.

  Jag har tidigare sagt att jag skall gå med på att skriva sonen hos henne men delad vårdnad. Detta gör mig dock orolig och överväger att inte göra det samt begära samarbetssamtal.

  Vad bör jag göra?

  Jag kan naturligtvis inte styra eller ens har en vilja över vem hon träffar men känns helt galet 3v efter separation innan barnet landat i allt. Tänker jag fel?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll