Inlägg från: Zeldalack |Visa alla inlägg
  • Zeldalack

    Väntar mitt andra barn

    Hej finns det fler som har bf i december med andra barnet eller om ni har flera barn.

    Jag väntar mitt andra barn har en liten på 7 månader. Kommer vara tätt mellan barnen men det är planerat.

    Ni som har barn tätt hur är det för er?

  • Svar på tråden Väntar mitt andra barn
  • Zeldalack

    Hej. Grattis. Jag är med orolig men känner att det kommer gå bra. Jag får dåligt samvete för min lilla ska få dela mig så fort. Hur många månader kommer det vara mellan dina barn? Var denna graviditeten planerad?

  • Zeldalack
    Anonym (Adriana) skrev 2019-04-20 22:18:18 följande:

    Ja, så har jag också känt. Men försöker tänka på att det förhoppningsvis också blir roligt att ha ett syskon som är så nära i ålder.

    Det var väl semi-planerat. Vår första tog över ett år och 2 missfall att få, så vi trodde aldrig att det skulle gå så fort nu. Det kommer att vara ca 13 månader mellan dem. Hur tätt blir det mellan era?


    Vad jobbigt men vad roligt att det gått så bra och nu ntar erat andra barn.

    Jag har en likadan berättelse attt berätta

    Det kommer bli ca 13 månader med imellan våra med

    Jag skrev att min lille var 7 månader jag skrev fel lillen är 6 månader

    Våran tog över 3 år innan vi blev gravida jag hade tappat hoppet och då när jag tappat hoppet blev vi gravida

    Jag ville med ha tätt men trodde aldrig det skulle gå så här fort då jag tänkt att jag inte kan få flera. Men är så glad. Jag kände de på mig innan jag plussade att jag ar gravid . Men är bara i vecka 7 så vi får se hur det går jag är orolig men har hoppet att det ska gå bra. . Vilken vecka är du i?

    Jag tror med att våra kommer ha sån nytta av varandra sen när dom Växer upp.
  • Zeldalack

    Ja i oktober.

    Jo jag kunde fått hjälp men jag kände mig inte redo. Låter knäppt Men Så kände jag.

    Vart i landet bor du?

    Nej har inte fått göra det.

  • Zeldalack

    Tänkte fel det kommer va va 15 månader immelan inte 13.

  • Zeldalack

    Ja så kände jag Jag ville inte veta något om det var fel på mig. Men dumt tänk för om jag inte kunnat få barn så hade jag kunnat få hjälp. Men nu gick det ju bra ????

    Jag stoppade min mens i 5 år fick p spruta det kan ta väldigt långt tid för vissa att få tillbaka mensen ordentligt jag hade jätte oregelbundna mens då hade inte ägglossning vara månad så var därför var svårt för mig att bli gravid. Men nu effter sonen så har jag haft regelbunden mens kommit på dagen. Alså tog ett tag innan mensen kom igång men. När den kom igång så blev vi gravida fort. Så häftigt.

    Här är det svårt att få ul. Vi bor neråt i landet ????

    Hur är det att vara gravid i din vecka och ta hand om en liten. Jag är orolig för det att när min lille börjar gå är jag höggravid. Men. Allt årdnar sig..

    Jag är faktiskt inte orolig på det sättet jag känner att jag tar det som det kommer och det kommer gå bra.

    Nu börjar min lille bli väldigt aktivt hihi mammas kille sover med mig jätte nära bara jag som kan söva han och han är värkligen mammas kille. Så får dåligt samvete att han måste dela mig men kommer gå bra.

  • Zeldalack

    Jag tyckte det var en jätte jobbig sommar föra sommaren jag led jag har två bunus barn ett varanan helg ett som bor hos oss på heltid och barnen mådde inte bra av värmen inte jag heller orkade inte göra något var så varm inne kunde knappt sova. Det värkar som vi får en lika varm sommar. Jag var ju gravid föra sommaren och jag tyckte det var jätte jobbigt att vara ute så jag ser fram i mot att vara gravid på vintern. Vist jobbigt med mycket kläder men det funkar stora bunus är 5 år så han sätter på sig kläder själv. Lill killen kommer ju vara lite över ett år i vinter men kommer gå bra. Jag kommer inte orka vara, ute i sommar så mycket om. Det ska vara, så varmt dom göra sommaren. Vi har bestält 4 golfläktar man måste vara i god tid dom kommer ju ta slut om. Vi får lika varmt. Kommer inte vara lika långt gånger denna sommar. Tycker det är jobbigt nu när det är så varmt Lill killen måste skyddas mot solen hela tiden. Och barnen blir gnälliga. Men men.

  • Zeldalack
    Anonym (Adriana) skrev 2019-04-21 08:39:11 följande:

    Tur att det gick bra! Men synd att ni inte får vul där. Jag tyckte att det var skönt att få lite lugnande besked i början, men så har jag haft 2 missfall också så är nog lite mer orolig därför.

    Nu tycker jag inte att det är så farligt. Mådde sjukt illa och var väldigt trött fram till för norra veckor sen, nu har det släppt iaf. Känner väl av att ligamenten mjukas upp, så måste tänka mig för mer när jag ligger och ammar eller bär på henne så att jag inte får ont i ryggen och höfterna. Sen är jag mer andfådd, men vi får låna promenader med hunden och barnvagnen varje dag ändå. Lite orolig för tredje trimestern bara. Min förra graviditet var väldigt jobbig. Hur är det för dig?


    Jag mår bra mår illa då och då

    Jobbigt att byta bajs blöja hihi

    Öma bröst och sån men mår jätte bra så här bra mådde jag inte med våran son mådde jätte dåligt psykiskt tills tredje trimestern. Jag var så dålig så dåligt grät hela tiden hade panikångest var arg hela tiden ville inte gå upp ur sängen vissa, dagar. Jag känner inget sånt nu för det kom tidigt med föra graviditeten men känner inget. Min pappa gick bort när jag var 23 jag är 33 nu jag mådde jätte dåligt över att min pappa aldrig kommer få träffa sitt barnbarn mina syskon mådde med jätte dåligt när dom väntade barn. Saknar min pappa sjuk mycket men inte könnt av det än så lika hårt nu med denna graviditeten.

    Men jag tror att det är för jag lugnare och har fullt upp med lill killen. Jag sprang lite i dag med bonus och vi lekte men fan fick jätte ont mella benen i musklerna eller vad det är. hade svårt att gå sen. Så det ska jag inte göra mera springa.
  • Zeldalack
    Anonym (Adriana) skrev 2019-04-21 21:12:51 följande:

    Jobbigt att må så psykiskt dåligt. Jag mådde mest fysiskt dåligt sist. Ont i kroppen och nära på havandeskapsförgiftning så fick åka in mycket på förlossningen på kontroller och sen blev jag igångsatt.

    Tycker det alla bli skönt att inte vara höggravid på sommaren den här gången. Förra gången fick jag in i tredje trimestern i slutet av maj när det var supervarmt och först precis efter att jag födde började det bli svalare igen. Eftersom vi har hund så var jag ändå tvungen att gå ut och gå varje dag och så åkte vi och badade minst en gång per dag. Nu blir det väl svårare att få till det med bebisen.

    Jag får en del sammandragningar och ont inne i slidan. Tror det strålar ner från livmodern, för så hade jag sist också. Riktigt obehagligt, men för mig blir det inte värre av motion som tur är.

    När är det du har bf? Ska ni ta reda på kön?

    Jag har bf 30/9 enligt senaste mensen och 3/10 enligt KUB. Ska du göra kub? Får väl se vad jag får för nytt datum på RUL.


    Enligt min senaste mens är det 11/12

    Nej ska inte göra kub gjorde inte Det föra gången.

    Ja det ska vi göra jag vill kolla könet hihi kan inte hålla mig.

    Jag födde i vecka 38+3 naturligt
Svar på tråden Väntar mitt andra barn