• Sat 18 May 2019 13:22
    3170 visningar
    19 svar
    19
    3170

    Info om Uppsala önskas!

    För den summan rekommenderar jag Vilan/Nåntuna/Bergsbrunna. En "normal" villa kostar där 4-6 miljoner. Bra område, mycket barnfamiljer, inga bostadsrätter eller hyresrätter. Ca 5km nyasfalterad cykelväg till centralen. Bra med skola, förskola. Når E4an på 5 minuter. Bussar går ofta till city. Lokal ICA-butik.


    Nära även till IKEA, stormarknader.


    Nackdelar: Den enda nackdelen är att området efter finns det hyresrätter vilket drar till sig lite "sämre folk".


    Luthagen har ju inte så många villor och ligger inne i city. Villorna där, liksom i Kåbo och Fålhagen är betydligt dyrare. En villa i Bergsbrunna för 5 Miljoner kostar säkert 8 miljoner i dessa områden.


    Lindbacken är en ny stadsdel, många barnfamiljer. Dock inga stadsbussar men du är ute på E4an på fem minuter. Det är även bra läge för att besöka Uppsalas största köpcentrum, Gränbystaden. Jag tycker dock det känns trångt i Lindbacken. 


    Bubblare: Storvreta. Det är ett samhälle någon mil norr om Uppsala. Man kan ta Upptåget till Uppsala Central på mindre än 10 minuter, fina grönområden och lägre villapriser. För 5 miljoner får du en fin kåk. E4-an nås även här på mindre än 5 minuter och det tar bara 6-7 minuter längre till Stockholm än om du skulle bo i Uppsala och bilpendla. För den hurtige går det även cykelväg till Uppsala. Bussar går självklart också.


     

  • Fri 31 May 2019 15:09
    #17
    Liberté skrev 2019-05-30 22:39:05 följande:

    Kan vara bra om du ger en budget och så.. det finns bra områden men man får hosta upp 10 miljoner plus.
    Finns även villor rätt centralt i Svartbäcken men de lär gå på en del, inte bott där på 10+ år men finns många fina områden i och runt Uppsala med schyssta naturområden.


    Kan vara bra om du läser det första inlägget också...Cool
Svar på tråden Info om Uppsala önskas!