• happycookie

    Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?

    Hej!

    Jag och min sambo ska börja försöka bli gravida i augusti, någon mer som har planer på det? Skulle vara kul att följas åt

  • Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?
  • Lulea123

    BDN:

    Vad intressant, vi är ju i princip i samma sits! :-P

    Jo, jag visste det med grav.testet. Det gjorde jag mest för att se om det lagt sig. Jag blöder yttepytte lite fortfarande, så vet inte om jag vågar sex. Men precis som du säger, tråkigt att missa första ÄL.

    Får se vad gubben säger...

  • Hoppas96

    För ca 1,5 år sedan när min barnlängtan tog över hela min existens bestämde vi oss för att vänta till höst 2019 och då känna efter, ta beslut och eventuellt börja försöka. Både för att han inte kände sig redo och för att vår livssituation inte var rätt då. Nu är det 2-3 ägglossningar kvar och jag längtar ihjäl mig, men är samtidigt så rädd att han inte ska vilja nu ändå. Han höll med om att vi båda skulle börja ta lite vitaminer nu i förebyggande syfte. Men senaste tiden har han mått sådär pga arbetet och har mycket ångest, så jag börjar ge upp hoppet. Man vill ju inte skaffa barn när man må så.

    Hur har ni andra hanterat längtan? Troligtvis blir det ett års väntan till om det inte blir något i höst. Ni kan väl hålla en tumme för mig?

  • MsPinnipeds

    Hos oss så har jag längtat efter barn i 2-3 år, men Gubben min har inte varit där förrän han tog upp det i vintras.

    Så nu har vi försökt bli gravida med vår första sedan April utan resultat, blev så sjukt besviken sist när mensen kom hela 4 dagar för tidigt. Har precis fått positivt på ÄL testet idag så nu ska det mysas när gubben kommer hem och några kvällar framöver ????????

  • qaswas122

    På söndag börjar jag med provera, för att sedan få ägglossningsstimulerande (letrozol). Är såååå taggad och glad! 

  • Kattunge15

    Hej! Är gärna med i Facebookgruppen :) slutade med p-piller för 2-3 veckor sedan. Hoppas på snabbt plus!!!

  • Nextchapter

    Hejsan på er alla!

    Jag o min sambo har också börjat försöka bli gravida med vårt första nu, så spännande och nervöst! Nån mer som börjar nu eller väntar ni till augusti o framåt? :)

    Har inte börjat med några ÄL tester mm utan går efter appen P-Tracker som jag använt länge för att att koll på mensen bara.

    Håller tummarna för oss alla!

  • minigris3

    Hej!

    Jag och min sambo har precis bestämt oss för att sluta med skydd och helt enkelt se vad som händer. I början kommer jag inte använda mig av några ägglossningstest eller så men jag har någorlunda koll på min cykel. Vi är 24 och 30 år, detta är vårt första barn Glad

  • Kattunge15

    Har också precis börjat försöka :) väntar på antingen mens eller inte just nu! Lite svårt att veta när både ägglossning sker/skedde och när jag bör förvänta mig mens... slutade med p-piller för ca 2-3 veckor sedan! Håll tummarna :)

  • Lundlind

    Det verkar inte som man får komma med i den där gruppen ???? om det är några som vill starta en till grupp på Facebook hojta till, vore roligt att ha några att följas åt med :)

  • Kattunge15
    Lundlind skrev 2019-07-28 23:31:04 följande:

    Det verkar inte som man får komma med i den där gruppen ???? om det är några som vill starta en till grupp på Facebook hojta till, vore roligt att ha några att följas åt med :)


    Jag är gärna med!
Svar på tråden Någon mer som ska börja försöka i slutet av sommaren?