Inlägg från: Mrs Moneybags |Visa alla inlägg
  • Mrs Moneybags

    Barn på gymmet

    Jag tycker inte att det är opassande att barn är i utegym. Det går inte att paxa saker på ett utegym, de är till för alla. 

    Min son älskar att "gå" med händerna i vårt lokala utegym och göra olika saker där. Det har aldrig blivit ett problem eller någon krock med de vuxna som tränar där. Alla får visa hänsyn till varandra - vuxna som barn. 

  • Mrs Moneybags
    IceKitten skrev 2019-04-26 11:53:25 följande:
    Nu har jag inte sagt någonting om att "paxa" så det är väl rätt orelevant att prata om.

    Men till saken, varför kan inte din son gå med händerna i lekplatsen istället? Och vad är din åsikt om texten "Detta är ett gym, inte en lekplats" som står på skylten med info, regler, övningar, platsen namn osv?
    Om ett barn gymmar så är det väl ingen lek? Eller? När han går med händerna precis som vuxna gör? Han leker inte kurragömma eller kull bland gymprylarna. 

    Han kan inte gå med händerna i lekparken eftersom det inte finns någon sådan anordning där. Nu råkar det vara både lekpark och gym på samma yta just där vi bor. Oftast löser det sig automatiskt genom att barnen mestadels är där på dagtid och de vuxna tränar där på kvällstid. 
  • Mrs Moneybags
    IceKitten skrev 2019-04-26 12:34:36 följande:
    Barn ska inte gymma för deras kroppars skull, alltså antar jag att barnen (majoriteten av dem iaf) inte gymmar.

    Läste du min beskrivning av lekplatsen? Det kanske inte finns hos dig men det finns här. Jag kan ärligt inte föreställa mig någonting som jag kan göra på utegymmet som inte går att göra i lekplatsen.
    Det är inte farligt för barn att göra situps eller gå med händerna på ett utegym. 
    Barn är en del av befolkningen, om man inte gillar barn kan man gå till ett inomhusgym med medlemskap där endast de över 18 kommer in. 

    Det går inte att förbjuda barn på de ställen du räknade upp, t ex restauranger och utegym. 

    Min rekommendation är att du går på kvällen, när de flesta barn har lagt sig. Gå efter 19. De flesta är nog hemma redan kl 18 och äter middag. 
Svar på tråden Barn på gymmet