• MamaToK

    BF Januari 2020

    Tänkte jag skulle starta en tråd för oss som har BF januari 2020.

    Grattis alla till plussen =D

    Har själv nu plussat 3 dagar i rad, men känns ändå otroligt overkligt. Blir 2:a barnet och dottern är 8,5 månad bara. Men vi är lite äldre (jag 37 han 46) och känner att vi har ingen tid att förlora. Vi vill sååå gärna ha ett syskon till dottern och hoppas för allt i världen att detta lilla frö får stanna.

    Har bf 2:a jan förresten.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-05-01 10:11
    Jag har skapat en hemlig grupp på Facebook, BF Januari 2020.
    För er som vill vara med i den, skicka er mailadress som är kopplat till ert fb-konto i pm till mig så bjuder jag in er. =) Det kommer ett mail med inbjudan då och jag tror också att er sekretessinställning på fb måste vara så att alla kan kontakta er.

    Det är alltså en hemlig grupp, det går inte söka efter den om man inte är medlem. Ingen annan än medlemmar kan se om man är medlem. =)
    Vi ses där! <3

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-05-07 19:52
    OBS! OBS! OBS!
    Angående fb-gruppen jag skapade. Efter en omröstning i gruppen så bestämdes det om antalet medlemmar och vi har väldigt snart nått gränsen, bara några få till kommer läggas till. Tyvärr.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2019-05-11 12:14
    Nu är fb-gruppen tyvärr full, men det är enkelt att skapa en grupp och det finns säkerligen folk att fylla dem med. Lycka till alla! <3

  • Svar på tråden BF Januari 2020
  • Malin 209
    88Sandy skrev 2019-05-03 07:44:36 följande:

    Nej inte ännu. Sambon är bortrest (Jag har inte berättat för honom ännu) så det vore så hemskt om han av någon konstig anledning skulle råka se att jag är med i den. Än fast jag vet att den är hemlig:)

    Så jag tänkte jag väntar tills jag berättat för honom, sen hoppar jag på:D


    Haha, då förstår jag!

    Men du är välkommen sen när du är redo!

    Om du vill. :)
  • 88Sandy
    Malin 209 skrev 2019-05-03 12:50:04 följande:

    Haha, då förstår jag!

    Men du är välkommen sen när du är redo!

    Om du vill. :)


    Absolut!:D Hur gör man förresten för att gå med i gruppen?:p Han kommer hem ikväll så tänkte berätta då, sen som sagt så hakar jag gärna på:)
  • 88Sandy
    88Sandy skrev 2019-05-03 13:12:10 följande:

    Absolut!:D Hur gör man förresten för att gå med i gruppen?:p Han kommer hem ikväll så tänkte berätta då, sen som sagt så hakar jag gärna på:)


    Såg nu att TS hade skrivit hur man skulle göra:)
  • Mariafluff

    Hej! Jag plussade på valborgsmässoafton ????

    Har planerat barn i ett år. Drog spiralen I mars och påbörjade Bebis fabrik i början av april. Så ja det gick fort.

    Detta blir en sladdis. Har 3 söner redan o minsta fyller 12 år I år. ????

  • Anonym (Oväntat)

    Förhoppningsvis kommer jag att gå över till denna grupp. Istället för december gruppen.

    Var på vul igår,då jag inte hade en aning om hur långt gången jag är. Då jag ätit p piller. Slutade med dom när jag plussade 20/4.

    Han kunde se en hinnsäck på 5mm.

    Inget foster. Så förmodligen är jag bara i vecka 4-5.

    Han kunde även se att jag har haft en blödning i livmodern. Antingen är det mf på g,att det stannat av och inte kommit ut ännu.

    Eller så är jag i vecka 4-5 och att blödningen beror på att det var två st från början :O

    Var och gjorde hcg prov idag,ska dit på måndag igen.

    På tisdag får jag besked om det ökat eller minskat.

    Sen bokar han in mig igen på ett vul.

    Jag hade ett digitalt test kvar hemma,så tog det nu för en stund sen. Det sa 3+. Förra onsdagen så det 2-3 veckor. Nu håller vi tummarna att det blir bebis. Då har jag bf typ 10/1 (:

  • honny

    Hej, vill gärna vara med i facebookgruppen. Plusade igår med mitt första barn om det går vägen. Är väldigt nervös. Skrivit i decembertråden också för BF borde vara precis i årsskiftet.

  • Mariafluff

    Försökte gå med i gruppen på Facebook. Maria Brandt. Men hur många gånger jag än klickade på bekräfta när jag svarat på frågorna ville det inte funka

  • Soligtochfint

    Jag skulle behöva lite hjälp med graviditetsveckor....har 2 olika gravidappar för att se vilken vecka jag är i. Den ena säger vecka 6(5+0)

    Och I den andra står det vecka 5, fast jag har skrivit i samma mensdatum och längd på cykeln. Jag förstår inte riktigt vad som menas med tex vecka 6(5+0) är jag i V6 då eller V5?

  • Micka!
    Zanda skrev 2019-05-03 11:45:04 följande:

    Hej! Jag tror jag vågar hoppa med här, plussade sent igår kväll, lite oplanerat, och har inte ens berättat för maken än. Vi har fyra barn redan, äldsta är sju och yngsta bara nio månader. Vi har önskat oss ett till men tänkte väl egentligen vänta till i slutet av sommaren med att köra igång. Fattar knappt hur det har gått till haha!! Är gärna med på Facebook, min mail är pellan10@hotmail.com

    Kram på er <3


    Grattis :)

    Jag har också fyra barn, som är 12,10,3 och 2 år. Har bf 28 dec, men ska försöka knipa till 1 januari 2020. Är 5+5 idag, har inte riktigt förstått att jag är gravid än, men har illamående :(. Lite jobbigt när man har många barn. På jobbet tycker de att det räcker med barn för min del..... men inte jag! Men nu är det sista, blir 38 år i år. Tänker lite på allt praktiskt, men saker löser sig väl med tiden. Mina minsta är väldigt mamma-kär, det är nog det jag är mest orolig för..... Hur mår du?
  • MamaToK
    Mariafluff skrev 2019-05-03 14:49:21 följande:

    Försökte gå med i gruppen på Facebook. Maria Brandt. Men hur många gånger jag än klickade på bekräfta när jag svarat på frågorna ville det inte funka


    Humm, måste vara en annan grupp. Den jag har gjort går inte att söka efter, eftersom den är hemlig. Du får skicka din e-postadress som är kopplat till din fb till mig i pm så bjuder jag in dig. =)
Svar på tråden BF Januari 2020