Inlägg från: Anzil |Visa alla inlägg
  • Anzil

    Hur är man när man är full - Kommer ens riktiga jaget fram?

    Hej!

    När man är påverkad av alkohol, är man den personen så som man är undermedvetet eller hur exakt blir man egentligen?

    Om man börjar prata om ett vis ämne när man är full och helt enkelt säger vad man står för värderingar och ideologi m.m, kan man då vara helt hundra procent säker på att den människan verkligen står för de åsikterna?

    Eller gör och säger någonting annat, eller skall man ta allting med nypa salt?

    T.ex om personen börjar erkänna vad denne tycker om ditten och datten eller skall man ta allting bara ett larvigt tal oavsett om det är positivt eller negativt?

  • Svar på tråden Hur är man när man är full - Kommer ens riktiga jaget fram?
  • Anzil
    Lånehajen skrev 2019-05-06 18:50:03 följande:

    Ja och nej. Eftersom hämningarna släpper i takt med att man dricker kan det ofta komma fram mer än vad man kanske vill ut med att man tycker när man är nykter. Däremot är det inte alls säkert att allt man säger på fyllan är sant eller sådant man verkligen står för. Du når så småningom en gräns där många börjar tappa kontrollen och bete sig på sätt de normalt aldrig skulle.


    Att bete sig är kanske en sak och att säga saker kanske är någonting annat?

    T.ex om personen börjar erkänna känslor eller säga vad denne tycker om sin omgivningen och/eller människor som den dricker tillsammans med och talar om vad han/hon tycker om den/de personerna, så kanske mest troligt det är sant?

    Beteendet kanske är en annan femma men att kanske tala om vad man tycker och tänker om en specifik vän är kanske någonting annat?
Svar på tråden Hur är man när man är full - Kommer ens riktiga jaget fram?