Inlägg från: Anonym (Konstigt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konstigt)

    trådar som bara försvinner?

    Häromveckan var jag med om att en tråd jag skrev i, men inte hade startat själv, bara försvann. Jag kan inte se att den bröt mot några regler, så det var jättekonstigt. Jag hade fått en avisering om nya meddelanden i tråden och den aviseringen är fortfarande kvar. Jag kan ju inte få bort den, eftersom tråden inte är kvar. Det är dock bara siffran vid nya händelser-ikonen som är kvar, dvs. det står "1", fast jag inte har några nya händelser.

    Jag har också märkt att inlägg som nämner att inlägg eller trådar har tagits bort, tas bort, så vi får se hur länge den här tråden får vara kvar.

  • Anonym (Konstigt)
    Anonym (känsligt) skrev 2019-05-08 14:04:47 följande:

    Ibland är det trådstartaren som har anmält tråden och bett att den tas bort för att ämnet är känsligt. Man kanske inte vill att detaljer om ens relationsproblem ska finnas kvar på nätet i evig tid. Verkar ha hänt med en tråd jag läste i för ett par timmar sedan.


    Vet du om FL alltid tar bort trådar om trådstartaren själv ber om det?
  • Anonym (Konstigt)
    Moderator skrev 2019-05-16 17:40:39 följande:

    Trådar tas bort p.g.a följande. Trådstarten bryter mot forumreglerna. TS önskar att tråden raderas. Den tas bort därför att det är en dubblett. /Admin


    Ah, där fick vi svar på i alla fall en av frågorna! Trådar kan tas bort för att TS önskar det. Precis vad jag misstänkte.
Svar på tråden trådar som bara försvinner?