Inlägg från: Nyllet27 |Visa alla inlägg
  • Nyllet27

    Ni med barn som håller på med lagsporter - får ni kallelser till träningar och matcher?

    Förstår inte riktigt varför man ska tacka ja/anmäla sig till träningar. Det ska man bara gå på om man är med i laget, och kan man inte ringer man. Att behöva anmäla sig till träningar gör det bara väldigt lätt att stanna hemma för att man inte orkar. Matcher däremot ska man skicka kallelse och tacka ja eller nej till.

  • Nyllet27
    Alexi skrev 2019-05-11 15:09:19 följande:

    Helt enkelt för att om det är 30 spelare i ett lag så är det ju oerhört intressant för tränarna att veta hur många som kommer. För att man kör helt olika övningar om det är 27 eller 12 spelare. Det kanske behöver vara olika antal tränare där om det är 27 eller 12 spelare (finns 8 tränare i laget, alla behöver ju inte alltid vara där).

    Och så är det någon händelse som gör att 25 tackar nej, då kan det vara läge att ställa in träningen.

    Vi får kallelser för flera veckors träningar i taget. Då kan man tacka ja till alla på en gång eftersom mina barn går ju alltid på träningarna om det inte krockar med någon i förväg planerad grej och den vet man ju om.

    Att stanna hemma från träningen för att man inte orkar tacka ja, då är nog vare sig barn eller föräldrar särskilt engagerade i aktiviteten så då kan ni ju lika gärna sluta med sport...


    Ja tränarna får ju reda på hur många som kommer om folk som inte kan komma ringer till dom och meddelar? Dom kan väl förhoppningsvis räkna 30 - 6 = 24 exempelvis. Det jag menar är att det är mycket lättare att tacka nej till ett träningspass om det enda man behöver göra är att tacka nej. Kan lova dig att närvaron på träningarna blir bättre om man bara har ett schema på när alla SKA vara där, och kan man inte så ringer man till tränaren själv och säger det. För jag kan ju lova dig att det alltid finns roligare saker att göra än att gå på varje träning.
Svar på tråden Ni med barn som håller på med lagsporter - får ni kallelser till träningar och matcher?