• Anonymochorolig18

    Bra storlek och värden? Varför tappar jag då graviditeterna?

    Längtar88 skrev 2019-07-11 17:30:10 följande:

    Lämnade forumet lite för jag var för hormonell och ledsen för att orka svara. Uppskattar all tid ni lagt att svara och stötta. Tack!

    Vet inte om det är rätt grupp när jag inte aktivt försöker bli gravid eller har råd lägga den summan på läkarbesök just nu. Även fast det absolut är värt det för att slippa blöda missfall istället för mens...

    Jag började få missfall i dec -15, gravid jan -16 som sluta i ma och operation i slutet av april. Gravid så gott som varje månad därefter (fick alltid äl cd 13-15 efter mf-mensen) som sluta i missfall senast v5-6 ungefär om jag minns rätt.

    Gravid ungefär september (om jag tänker rätt nu) som resulterade i bebis född juni -17. Första mf därefter i slutet av september -17, sen några jag valt glömma (testade ofast inte och försökte ignorera symptomen), december -18 tog jag iaf test som visa positivt men sluta i mf, nått mer positivt mellan och nu senast som jag skrev om här i tråden.

    Så de kanske inte är så många missfall men så intensivt ofta så de känns betydligt mer. Vissa test jag tolkat som negativa då har jag långt senare när jag rensat bilder sett som positiva osv...

    Lyckas inte behålla bebis, kan inte använda preventivmedel (testade sista varianten efter de här mf och blev riktigt dålig så läkarna så åt mig avbryta) och bara frustrerad över allt.

    Känns ju fel behöva avstå sex osv för att slippa missfall? Sterilisera mig fast jag vill ha mer barn för att inte känna mig så här hemsk och oansvarsfull?

    Nu skriker kroppen redan gravid igen -första mensen efter de två jag haft när jag börja och sluta med preventivmedel. Får vänta och se om jag blir sen innan jag testar. Är bara äl+8 än.

    Vet inte hur eller vad jag ska göra nu. Orkar inte mer.

    Önskar jag kunde påverka men då måste jag veta vad som är fel....


    svensk sjukvård är inge bra på detta området alls... tänker på dig!

    fick du ngn tanke från gyn/läkaren vad det kan bero på att det tog sig en gång och sedan så många missfall eller aldrig fått göra utredning?

    jag har fått 6 missfall själv o tror jag kommer tvingas genomgå ett till då jag börjat se blod på pappret.. Äter både kortison o tar sprutor varje morgon plus extra progesteron men inger verkar hjälpa ...
Svar på tråden Bra storlek och värden? Varför tappar jag då graviditeterna?