• Wed 15 May 2019 10:07
    1477 visningar
    19 svar
    19
    1477

    Längtan efter en liten flicka

    Jag känner med dig.

    Jag har 4 fantastiska gossar. Och förra sommaren, fick jag äntligen min efterlängtade flicka.

    Graviditeten med henne var liksom lite som "nu eller aldrig" då man börjar bli äldre och redan har så många barn.

    Hade det dock blivit en gosse till så hade jag med all säkerhet blivit otroligt ledsen och besviken, fram tills att barnet fötts. För det är ju det, när förlossningen väl är över så är man bara så tacksam över det friska barn man har. Så kände jag iallafall.

    När dottern väl kom så tog det lång tid för mig att smälta det. Jag tror hon var lite över halvåret innan jag slutade reagera som ett frågetecken när någon betäcknade henne som "din dotter". Jag GLÖMDE t.om vissa dagar. Varför? För att hon är mitt barn. Ingenting annat.

    Men helt plötsligt känner jag mig tillfreds. Jag fick min största önskan uppfylld. Nu när vi planerar syskon så får det komma så många pojkar som helst, för nu gör det ingen skillnad. Det är en skön känsla. Att kunna släppa taget.

    Men, när det var som värst innan dottern ens blev påtänkt, så tänkte jag att snart är mina pojkar stora. Iallafall 1 av dom kommer skaffa familj och får en dotter. Då får jag iallafall ett barnbarn som jag kan skämma bort med klänningar och dylikt.

    Jag förstår som sagt din ledsna frustration. Jag har varit där i många år.

Svar på tråden Längtan efter en liten flicka