Inlägg från: Anonym (Anna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Anna)

    Skolavslutning - dåligt samvete

    Anonym (Tja) skrev 2019-05-14 15:25:26 följande:

    Är det vanligt att föräldrarna är med? Mina föräldrar var aldrig någonsin med och då hade min mamma kunnat eftersom hon jobbade deltid. Ingen av klasskompisarnas föräldrar var där heller utan det var bara vi elever och lärarna. Sen gick man hem och då hade mamma förberett någon god fika eller kanske tårta eller glass.


    Jag har insett att alla föräldrar tydligen går på alla skolavslutningar numera, ofta båda och gärna både mormor och farfar och allihop. Inget man vanligen gjorde när jag var liten heller. Det har hänt att vi inte kunnat gå. Jag jobbar t.ex på förskola och föräldrar och barn där skulle nog inte tycka det var så lyckat om alla i personalen var borta samtidigt pga sina barns skolavslutningar. Min chef skulle inte ge ledigt. Går inte att sätta in vikarier för någon timme.
  • Anonym (Anna)

    Till ts, ja, de flesta kommer säkert ha sina föräldrar där, men barnets farmor kommer och de kan säkert göra något jättemysigt när de kommer hem sen också. Alla kan inte ta ledigt och jag tycker inte du ska ha dåligt samvete för det.

Svar på tråden Skolavslutning - dåligt samvete