Inlägg från: Anonym (Louise) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Louise)

    Han åker utomlands om två veckor, är borta 8 nätter, och skiter fullständigt i oss här hemma...

    Jag tycker att han gjorde det på ett dåligt och barnsligt sätt. Men samtidigt kan jag faktiskt förstå honom också. Han har det nog rätt tungt med en sjuk fru och krävande son. Sedan ansvaret att stå för huvudförsörjningen i familjen, samt det mesta även i hemmet. Det är tungt.

    Han ville nog göra något spontant för en gångs skull. Något som bara är för honom.

    Om jag var du skulle jag prata med honom, men ändå förlåta. Om han är bra i övrigt.

  • Anonym (Louise)

    Vet du, jag tror att du har mer på att vinna att iallafall spela någorlunda glad för hans skull. Jag tycker absolut att du kan prata med honom om sättet han bokade resan på, men försök att inte sura och bara se hinder överallt.

    Han verkar vara en klippa din man, som tar väldigt mycket ansvar och lever ett ganska inrutat liv. Låt honom få ha detta spontana infall.

    Han kan storhandla innan och köpa upp sig på enkel mat, tex korv och bröd som nån skrev, gorbypiroger, färdiga pannkakor osv. Sonen kan absolut hjälpa till med att fylla och plocka ur diskmaskinen, det är väl mer eller mindre den enda städning ni måste göra under veckan.

    Det räcker om han har en kompis över vid ett tillfälle under veckan. Hans aktiviteter kanske en annan förälder kan hjälpa till med och skjutsa?

    Det kommer att gå jättebra TS! :)

  • Anonym (Louise)

    Nu går jag off topic, det här hör inte till tråden jag vet. Men:

    Du skriver att ni bor i hus på landet. Att det behövs bil. Om du är såpass sjuk, kan det inte vara en fördel då för er alla om ni flyttar mer centralt? Till ett radhus tex eller lägenhet.

    Sonen kan träffa kompisar mer på egen hand och kanske ta sig själv till träning. Mannen får mindre hus och trädgård att rodda med. Klarar sonen sig mer själv får han mer tid över där med. Du skulle säkert få lättare att ta dig runt och ut.

    Förstår att det kan vara svårt att lämna ett hus man är van vid och gillar, men om det ger er alla mer livskvalité?

  • Anonym (Louise)
    Egon den stora skrev 2019-05-15 21:38:25 följande:

    Jag gissar att mannen varit emot det eftersom han känner på sig att han får sköta det också när det väl kommer till kritan.


    Antagligen
  • Anonym (Louise)
    Anonym (T) skrev 2019-05-15 21:52:27 följande:

    Det är vanligt när man lider av Desidiam Recesseras.


    Haha, I googled ;) Det låter onekligen bättre på latin.
Svar på tråden Han åker utomlands om två veckor, är borta 8 nätter, och skiter fullständigt i oss här hemma...