• Anonym (E)
    Wed 15 May 2019 11:06
    376 visningar
    21 svar
    -1
    21
    376

    Otrohet spännande för kvinnor?

    Konstig fråga? Ibland sammanstrålar vi kvinnor och stöttar varandra, är det en syster som är tillsammans med en riktig mansbebis tycker nog en del att hon kan gott vara otrogen. Rätt åt idioten till man som bara tänker på sig själv.

    Men visst är otrohet ett smaskigt föremål för skvaller, om det är det du menar?

  • Anonym (E)
    Wed 15 May 2019 14:33
    #6
    Anonym (jaha) skrev 2019-05-15 13:24:16 följande:

    Men en man som är tillsammans med en kvinnobebis får absolut inte göra likadant? Och tjejen som drabbas är det såklart bara synd om och får inte alls skylla sig själv?

    Om man tycker svek, lögner och utnyttjande av andras förtroende är "smakligt" så har man nog stora problem med empati och en heltrasig moralkompass.


    Det sa jag inte. Och det är klart jag skulle föredra om man gjorde slut först, men jag kan nog tycka att en del förtjänar att vara otrogna mot.
  • Anonym (E)
    Wed 15 May 2019 15:24
    #8
    Anonym (jaha) skrev 2019-05-15 15:16:30 följande:

    Och vem avgör vem som förtjänar det eller inte? Och kan man tänka sig att det kan slå väldigt fel eller att man kan sätta ribban för när någon förtjänar det beroende på vad man vill för stunden?

    Typ när jag inte är kåt och sugen på någon annan så förtjänar min partner inte att bli bedragen, men ojdå nu klickade jag precis med den där nya läckra kollegan och helt plötsligt hittar jag massor med anledningar till varför min partner förtjänar att bli bedragen. Fanskapet slarvade ju faktiskt med disken förra veckan och igår gick han inte ut med soporna...


    Åh, du har mycket att lära om män, hör jag.

    Det är naturligtvis upp till var och en om och när man tycker att någon förtjänar att bli bedragen. Om jag har en kompis som är tillsammans med en vidrig mansbebis, då kommer jag applådera hennes otrohet. Sen kanske du tycker synd om den stackare hon är tillsammans med, så då kan ju du låta bli att applådera. Förstår inte vad problemet är riktigt här. Att det är upp till var och en, att allt är relativt och att sanningar, situationer och människor är komplexa begriper väl vem som helst. Du kan väl inte sätta ord i min mun och skälla på mig för att du tror att en mansbebis är någon som porrsurfar någon gång i månaden och glömde gå ut med soporna förra veckan?
Svar på tråden Otrohet spännande för kvinnor?