Inlägg från: Anonym (Tänk efter) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tänk efter)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Lust kommer och går, men en bästa vän består!

    Så, om du tror att du för alltid ska känna lust så fort du ser din sambo för resten av livet så är du lite naiv. Du känner lust för den här andra killen, han tillför den spänning du saknar i din relation just nu. Men, den kommer försvinna den med om du nu inleder något med den här nya killen, grundbulten för en långvarig relation är faktiskt vänskap. Någon du vill umgås med dag och natt, i både bra och dåliga tider, någon du kan skratta med, någon du kan lita på.
    Lusten och attraktionen behöver man jobba på i en relation, man blir lite hemmablind och bekväm. Det gäller alla relationer. Så agera inte på lusten utan tänk till först. Och som nån annan skrev, öppna kort mot din sambo annars är det ett svek som kommer skada oavsett om du är fysiskt otrogen eller inte. 

  • Anonym (Tänk efter)
    Anonym (Hjälp) skrev 2019-05-16 13:04:29 följande:

    Är så illamående på mig själv.

    Kan inte sluta tänka på den andra killen men det kanske ger sig med tiden? Risken finns ju att jag kommer tänka på honom vid varje gång vi bråkar och har det dåligt här hemma. Jobbigt bara att jag inte varit tänd på min sambo på ett halvår och jag fantiserar om den andra killen, han är lång, har tatueringar, mörk röst och har allt som jag tänder på. Jättejobbigt det är, mår illa då jag är så kluven.


    Med tanke på ditt sista inlägg här, läs gärna mitt förra inlägg igen ett par gånger.
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?