• Anonym (suck)

    Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?

    Alltså vafan är det för fel på folk idag? 
    Vet du på fullt allvar inte vad du ska göra?

    Eller är det snarare så att du vet precis vad du borde göra men eftersom du är lite sugen på att äta kakan och ha den kvar så blir det ju så jävla komplicerat att göra ett val för inte fan ska man väl behöva offra något för sin partner och sin relation?

    Ärligt talat, om man inte kan offra något för sin partner och sin relation så är man helt enkelt redo för en relation. Då borde man vara singel.

  • Anonym (suck)
    Anonym (Trevligmåndag) skrev 2019-05-17 12:43:48 följande:
    Det är ironiskt, men ligger en del sanning i det.
    Kvinnor anser sig ha rätt att bejaka sin kvinnlighet och lust, även om det innebär otrohet.
    Inte hennes fel om mannen hemma är en tråkig fan.
    Håller med, verkar som att vi i Sverige gått varvet runt och bytt plats på stereotypa könsroller
  • Anonym (suck)
    Lilla Gs mamma skrev 2019-05-17 16:43:40 följande:
    ?Kvinnor anser sig...? Sen när blev alla kvinnor ett homogent kollektiv?
    Kanske underförstått att det inte gäller alla men en majoritet?
  • Anonym (suck)
    Wench85 skrev 2019-05-17 12:05:04 följande:
    Deadline fungerade bra för mig! Jag hade ett mångårigt förhållande som på många sätt var väldigt fint, men där vissa grundläggande skillnader i värderingar och inställning skapade problem. Det gällde saker som hur vi såg på vänner, våra uppväxtfamiljer, kommunikation etc. Periodvis pratade vi massor om detta och tyckte oss hitta lösningar, som i några månader blev bättre men sen sämre igen.

    Till slut bestämde jag att om det inte känns bra om vid nyårsafton (vilket då var 4-5 månader bort) så lämnar jag. Den sista perioden var nästan den bästa för då behövde jag liksom inte kämpa och irritera mig på när min partner gjorde saker som inte gjorde mig lycklig. Han är/gör så, jag är/gör så, och jag mår inte bra av det.
    Istället för som tidigare när det var en känsla av att någon av oss måste anpassa sig, förändra, kämpa, få oss kompatibla. Nyårsafton kom och det tog någon månad eller så innan jag en dag sa "jag vill göra slut".  Och då var jag nästan klar med sorgearbetet över relationen direkt.
    Jättebra men skillnaden mellan dig och TS är att det inte fanns någon annan snubbe som stod och väntade i kulisserna med drulen i handen. TS är ju lite bekvämare än vad du var och ser till att skaffa sig en ny snubbe på vänt så allt är klappat och klart när hon väljer att fimpa den gamla.
Svar på tråden Fått uppvaktning av annat håll, har pojkvän. Vad skall jag svara?