Inlägg från: SektenAndersson |Visa alla inlägg
  • SektenAndersson

    Är du beredd att ta emot Jesus?

    Det krävs en viss öppenhet för att ta emot Jesus som sin frälsare, men alla kan ju ta emot honom. Det kan dock vara mycket som står i vägen, en vanlig orsak är att man förnekar att Gud skulle finnas och att man inte vill befatta sig med Jesus. Det kan vara svårt att förstå hela konceptet om synd och förlåtelse. Skulle du kunna tänka dig att ta emot Jesus i ditt liv ? Vad är det som hindrar dig från sanningen ? En vanlig undanflykt är ju att man inte tror på sagor.

    Men sanningen är i själva verket att ni som inte vill tro är slavar under satan (ta inte detta för hårt). Det är djävulen som gör så att du inte kan/vill tro, men ni tror givetvis att det är er egen intelligens och fria vilja, det kan inte bli mer fel. Djävulen är en väldigt listig fiende som inte vill att du skall kännas vid livets sanning. Din enda befrielse är att våga ta steget, att bryta dig loss från dina bojor och ta emot Jesus. Endast genom din egen bekännelse kan befrielse nås.

    Detta är bara en simpel upplysning om den andliga verkligheten kontra köttet. Gör som du vill, fortsätt lev kvar i ett Gudlöst töcken och vakuum i tron på din övertygelse, eller bryt dig ur systemet skapat av satan, ta kontakt med Gud, ta emot Jesus Kristus i ditt liv och upplev den största kärleken, tryggheten och friden som finns.. han har lovat oss evigt liv. Och evigt liv är det vi är skapta för. Jordelivet är bara ett tillfälligt ?tält? du lever i, som förberedelse på det himmelska. Låt dig inte skrämmas, Gud är kärleksfull och vill ge dig glädje, du kan fortsätta spela dina tv spel och dricka dina öl. Skillnaden är att du blir räddad om du tar emot i tro. Sen är det ju aldrig fel att då och då läsa bibeln och be till Gud, att lära känna Jesus bättre.

    Kom ihåg att det inte går att bara tro på Jesu existens, det du behöver bekänna högt för dig själv är att du tror på att Jesus är Guds son och att han dog för dig på korset för oss syndare och återuppstod på tredje dagen.

    Vad som kan diskuteras är huruvida du ställer dig till detta, om du vill ta emot, är nyfiken eller inte vågar/vill och isåfall varför. Mig gör det inget, det är mot Gud du svarar.

    Svårt att förstå ? Inga konstigheter.

Svar på tråden Är du beredd att ta emot Jesus?