• Thu 16 May 2019 17:47
    1010 visningar
    17 svar
    17
    1010

    Någon som har 2 barn eller fler och aldrig fått missfall?

    Hej! Jag är gravid i v6. Har 2 barn sen innan, aldrig haft missfall.. mina tankar går ju så då att jag inte har oddsen på min sida eftersom "alla" typ får missfall någon gång.

    Finns det några här som aldrig haft det trotts flera gravidteter och kan lugna mig lite? Vet ju att det kan hända ändå så klart men vill bara höra lite solskenshistorier.

    Kram!

  • Svar på tråden Någon som har 2 barn eller fler och aldrig fått missfall?
  • Fri 17 May 2019 08:22
    #15
    Hojjan skrev 2019-05-16 22:14:45 följande:

    Tre graviditeter och tre barn på drygt 2 år, inga missfall alls och de blev till på första, första och andra försöket (missade två försök för vi var på olika orter, så fjärde äl efter andra barnet).

    Jag väntade på missfall hela första graviditeten då jag tänkte att man inte kan ha sån tur att bli gravid på första försöket och att det går hela vägen. Andra så tänkte jag att man inte kan få första så smidigt och sedan bli gravid på första försöket med en gång igen och att det går hela vägen. Med tredje var jag helt hundra på att något skulle gå åt helvete men då var jag så upptagen med de två första så jag sällan hann tänka på det!

    En av anledningarna till att jag tänkte så var att en kollega berättade att i mammagruppen när hon hade fått sin första så var det 7 av 8 som hade haft missfall. Det är visserligen extremt men man vågar aldrig tro på att man själv ska ha sådan tur. Vi är bevis på att man kan ha det!


    Ja men har haft det samma ???? Första blev till på ppiller andra på första försöket och denna på första försöket med. Känns som man haft det för lätt så snart kommer bakslaget liksom ???? .
Svar på tråden Någon som har 2 barn eller fler och aldrig fått missfall?