Inlägg från: Linda2barnsmamma |Visa alla inlägg
  • Linda2barnsmamma

    Gravid BF juni 2019, del 2

    Ja den försvann för mig med. Men trådarna ligger bara kvar en viss tid automatiskt. tur de skapades en ny. Haha

    Ja ja fick nått meddelande från snuskiga Sofia eller va tusan det stog... Hahaha

  • Linda2barnsmamma

    Låter som vi alla har liknande krämpor o dåliga magar. Haha ..

    Ska bli så intressant o se vem i ordningen som blir först, eller ja, ni som har siste maj borde väl bli först. förhoppningsvis ialf.

    Ja som hade tänkt göra massor idag hemma.. Fortsätta med städ o rensning.. Har mest legat i soffan o haft krig där inne i magen, känt som någon kör upp en Mora kniv där den absolut inte ska va... Hahaha.

    Ursäkta men... Någon som är hajj på hemorrojder?! hur känns det.. Killar / kliar det i baken då? Najs fråga va... Ja alla e väl vana vid det här laget här inne... :P

  • Linda2barnsmamma
    Tiddelipom skrev 2019-05-17 01:47:52 följande:

    Hej på er!

    Jag har haft en ganska tuff tid då jag känt mig så nere och ledsen i perioder. Jättejobbigt. Jag pratade med min bm om att få träffa någon att prata med men fick en tid först 13/6 vilket känns så långt fram. Just nu mår jag lite bättre på det sättet men ifall jag får någon dipp igen...

    Däremot är det tungt att vara gravid nu rent fysiskt. Jag orkar nästan ingenting. Jag ligger mest på soffan. Jag jobbar bara en dag i veckan men efter den dagen är jag så trött! Och halsbränna på nätterna gör att jag har svårt att sova.

    Jag skulle verkligen vilja att bebisen ville komma ett par veckor innan beräknat, i början på juni ungefär. Men jag gissar att det blir en midsommarbebis. Mina tidigare barn kom ju nästan en vecka efter bf, så det blir nog samma nu.

    Linda2barnsmamma: Min erfarenhet att hemorrojder är förutom att det är som utväxter, knölar, kring analen mer att det gör ont än kliar. Iallafall när det är riktigt svullet. Usch det är inte alls kul.

    Jag tycker jag får sådär halvmycket sammandragningar men de gör nästan ont tycker jag. De kommer gärna när jag blir stressad.

    I övrigt känner jag inte riktigt igen mig i er som städar och fixar. Jag orkar verkligen ingenting sånt. Men det kanske mest är det som hindrar egentligen. Skulle nog vilja orka mer än jag gör...


    Ja hoppas du får den hjälp du behöver och att allt blir bra till slut. Ja den 13e är lite sent. Tycker i ditt tillstånd som gravid och inte alls långt kvar skulle fått träffa någon tidigare..

    Ja har mycket erfarenhet av depressioner och ångest, äter rmedicin regelbundet, första gången ja fick medicin för ångest va jag bara 15 år. Min Pappa fick en stroke och min mamma blev gravid.

    Städa och rensa och allt det där är mitt kontrollbehov ja har sen har ja en 1 åring hemma så dagarna går undan ändå, tror man har lite mer energi om det finns nått mer fartfyllt o göra om dagarna. Sen hjälper mina 2 tjejer på 8 o 9 till mycket. 8 åringen har adhd så där är de full fart också haha

    Deras pappa får sköta dammsugning och tvätten just nu. Så de fungerar bra. Ska inte säga att de e en dans på rosor o styra o ställa, ja har ont efter. Hemskt ont. Men man lär sig aldrig..

    29 dagar kvar idag! Räknar ner otåligt... Haha
  • Linda2barnsmamma
    isa94 skrev 2019-05-17 15:19:12 följande:

    Otroligt konstigt att den förra tråden bara försvann. Men jag funderade på om det har att göra med att det Står ?inte säker? på sidan. På min telefon gör det iaf det, uppe i internetfältet ?inte säker - familjeliv.se?

    Jag har hyfsat mycket sammandragningar och vissa av dem börjar även snärta lite, typ som mensvärk liknande. Men så kan man väl även känna långt innan.

    Stod och bakade bullar igår kväll. Och sen kunde jag knappt röra mig, Stog alldeles för länge, och idag hade jag även typ träningsverk i fingrarna ????

    Vaknar flera gånger per natt nu pga att det krampar från svanken, ner över rumpan och ner i låret. Köpt magnesium och hoppas på att det ska hjälpa, för det är fruktansvärt.

    25 dagar kvar nu. Försöker och säger att jag tror att han kommer komma senare. Men går ju inte att intala sig själv det helt så när man vill att han ska komma ut typ nuu. Och inge heller när läkaren som sjukskrev mig inte alls tror att jag kommer att gå över efter alla SD.


    Men kan de inte va trådstartaren som tagit bort den då?

    Eller om hon varit inaktiv för länge... Konstigt e de ialf.. Plus detta meddelande som några av oss fick från snuskiga Sofia el va tusan de stog.. Ja de finns folk till allt haha

    Ja får också typ kramp i fingrarna... Ex om ja varit ute o gått med vagnen och hållt i styret så kan ja få kramp efter.. Skumt.

    Mina förvärkar har lugnat ner sig lite, men magen e typ konstant hård, räkan ligger och trycker med rumpan ut också så de känns som magen ska spricka. Haha.

    Men nu räknar vi ner dessa dagar! Känns typ som de räknas ner en och läggs på 10 igen haha
  • Linda2barnsmamma
    Leeandra skrev 2019-05-17 22:17:17 följande:

    Jag tror att det ska vara bilder från tidigare i graviditeten, typ KUB dessutom.


    Ja kom på det efter
  • Linda2barnsmamma
    Canama skrev 2019-05-18 12:00:37 följande:

    Har en fråga som jag hoppas nån kan svara på! Babyn ligger med huvudet neråt sedan ganska länge. Senaste kontrollen var huvudet ?ruckbart?. Någon som vet om babyn kan flytta rumpan från höger till vänster när huvudet är fixerat? Tycker bäbisens rumpa byter sida mest hela tiden...... Skulle ju såklart hoppas att huvudet ändå kan vara fixerat :D Nästa kontroll först i slutet på maj...


    Hej. Ja min Ligger neråt fast med rörligt huvud. Den flyttar rumpan flera gånger om dagen. Kan göra riktigt ont ibland då den pressar utåt.. Känns som hela magen ska spricka kring naveln haha

    Ja har nästa koll den 24e. Vet att dom kikar med ultraljud igen då så bebis ligger kvar neråt. Skulle ju va ironiskt om man måste göra ett vändningsförsök också på alla förvärkar och SD.. Blä.. Så ja hoppas lilla räkan ligger kvar neråt :)
  • Linda2barnsmamma

    Jo alltså...

    Sista dagarna när vi sexat till det här hemma, haha inte så rolig info, men då har ja haft så jädra mycket SD dagen efter och ont i svanken...

    Kanske skulle avvakta lite med sådant så de inte sätter igång något...

    Någon av er som har erfarenhet av det? Annars har vi haft de andra graviditeterna haft det till samma dag som förlossningen satt igång

Svar på tråden Gravid BF juni 2019, del 2