Inlägg från: Dexter dot com |Visa alla inlägg
  • Dexter dot com

    Hunden eller partnern?

    Anonym (Hundägaren) skrev 2019-05-17 19:37:15 följande:

    Vi kommer flytta ihop i partnerns farmors hus efter sommaren.

    Vår första lösning blir att Vi kommer bygga en hundgård som hunden får vara i på dagarna med möjlighet att gå in i källaren.

    På nätterna får hunden helt enkelt bo i källaren.

    Får inreda den med soffa bord och tv samt lite mysiga mattor.

    Inte optimalt men en lösning.


    Din lösning är verkligen inte optimal för hunden. Har du tänkt att tillbringa större delen av din lediga tid i källaren med hunden eller ska hunden nu plötsligt inte alls få den mänskliga kontakt den är van med och först vara ensam hela dagarna i en hundgård och sen även vara ensam kvällar och nätter?
  • Dexter dot com
    Anonym (Anna) skrev 2019-05-19 10:41:45 följande:
    Hur vet du att det  blir så? Har du insyn i TS liv?
    Absolut inte och hade TS berättat att hon jobbar natt och har hunden med sig på jobbet och mycket tid dagtid att spendera med hunden så hade mitt svar varit annorlunda men nu skrev hon att hunden skulle stå i hundgård dagtid och vara ensam i källaren nattetid vilket fick mig att reagera. Normalt jobbar man 9-10 timmar med restid och sover 8 timmar vilket inte blir mycket tid över att dela mellan sambo och hund när hunden ska isoleras i hundgård och källare.
  • Dexter dot com
    Anonym (Anna) skrev 2019-05-19 15:34:33 följande:
    Nej hon skrev inte att hunden skulle vara ensam i källaren på natten, hon skrev att hunden skulle sova i källaren på natten.

    Det var du som drog slutsatsen att hunden skulle vara själv. Trodde du verkligen att TV:n och soffan var för hundens skull?
    Det är ju inte jättevanligt att man tillbringar natten med sin hund i källaren sovandes på en soffa medan sambon sover någon annanstans men visst många har ju skilda sovrum..
Svar på tråden Hunden eller partnern?