Inlägg från: majgrönska |Visa alla inlägg
  • majgrönska

    Hur länge vågar man vänta...

    Jag är 34 år och jag och min kille 36, har bara varit ett par i ett halvår. Ingen av oss har barn sen innan. Vi har pratat lite om det och båda vill gärna ha barn men tycker det ärför tidigt i relationen. Vi bor inte tillsammans. Jag vill egentligen också vänta så vi hinner ha några år för oss själva och resa och få en stabil relation. Samtidigt som jag så gärna vill ha barn med honom, och Jag är ju väl medveten om att det blir svårare med åldern. Jag känner en stress och rädsla att bli utan barn, vågar man vänta...?

  • Svar på tråden Hur länge vågar man vänta...
  • majgrönska

    Tack för era svar. Jag vill som sagt vänta lite till men har flera vänner som fått kämpa för sina barn redan i 30-årsåldern. Det är ju inte säkert att det varit åldersrelaterat. Skönt med lite input.
    Min mor fick sina barn före 30, tror inte att hon försökte senare.

  • majgrönska

    Tack för svar.

    Vi har nu börjat planera att flytta ihop och jag tog då upp frågan igen. Han säger då att han vill vänta ett par år till så vi hinner njuta av varandra ett tag först. Han verkar helt obekymrat över åldern då han har många bekanta som blivit gravida i 35-40 års ålder. Känner själv att jag vill börja prova senast vid 35 års ålder. Vill gärna hinna få två barn.

Svar på tråden Hur länge vågar man vänta...