Inlägg från: Theresesvea |Visa alla inlägg
  • Theresesvea

    Följas åt till plus! 2020

    Hej! Vill gärna också hänga på ???? Jag är 30 år och har två barn hemma på 6 och 8 år och både jag och mannen är nu så otroligt sugna på en sista liten en ???? Har precis haft äl och har bim 3 juni! Så spännande!

  • Theresesvea

    Åh va kul att vi blir några stycken som kan följas åt :) En fråga, kör ni andra på äl-test eller så? Jag har inte gjort det nu eftersom det är första månaden vi kör oskyddat. Har inte gjort det med de andra barnen heller, men är lite nyfiken på att testa! (eller så kan det bero på mitt stora test-beroende ;)

  • Theresesvea
    Espresso skrev 2019-05-24 07:36:25 följande:

    Nu har FF satt ut äl och jag är enligt appen på äl+3 med bim den 5/6. Så nu börjar väntan, den långa väntan. Jag ska börja testa nästa helg är planen. Jag har massor av test hemma så kan lika gärna använda dem hehe


    Åh jag ska också testa nästa helg är planen (om jag kan hålla mig!). Är på äl+5 idag :)
  • Theresesvea
    Miluci skrev 2019-05-25 13:27:26 följande:

    Hur mår ni? Blir så himla skeptisk mot de jag känner :( hade positivt ägglossningstest den 20e och har fått (ursäkta) ägglossningsliknande flytningar fast vita och inte lika elastiska! Och MYCKET av de i omgångar. Och de har molat i magen till o från varje dag sedan ägglossning. Bröst vårtorna ömmar också till o från. Vill att de ska vara pga att ägget är befruktat osv men är rädd att jag bara inbillar mig och vill för mycket! Hur går de för er?


    Jag hade lite molande värk två-tre dagar efter äl men inget sen dess. Däremot ömma och lite svullna bröst. Men det kan jag ha en vanlig cykel också så jag vet inte ärligt talat ;)
  • Theresesvea

    Tänkte att jag flyttar fram listan så fler kan skriva på sig :)

    Lista:

    Miluci bim 3/6

    hoppfu­ll26

    Anonym (Sara1­1)

    Theres­esvea bim 3/6

    Mathilda999

    Tillyra bim 8/6

  • Theresesvea
    Helenha4 skrev 2019-05-27 18:17:07 följande:

    Hej!

    Hänger på här oxå ????

    Är 38 år och har nyss slutat med minipiller, Äl borde vara nu i dagarna om kroppen fortsätter som innan.

    Och blir det en bebis till så blir det nr 5 i syskonskaran ????


    Haha det blev precis samma när jag skrev, men insåg att jag är så inkörd på att köra smileys vilka inte fungerar här ;)

    Åh vad härligt med många barn!
  • Theresesvea
    jenjoex skrev 2019-05-27 20:23:58 följande:

    Hej! Surfat runt på telefonen hela kvällen i hopp om att hitta något att kunna lägga tankarna på, så hittade ja hit. Har aldrig skrivit i någon tråd här förut så allt är väldigt nytt för mig.

    Men jag fick missfall i torsdags och väntar fortfarande på att alla klumpar ska komma ut så den fruktansvärda smärtan kan försvinna, så man kan tänka på nåt annat och komma vidare! Var i vecka 11 så känner att hoppet är borta just nu. Längtar så väldigt mycket till att allt skulle gå som det ska nån gång. Det kändes som man kunde få lite positiva tankar ifrån alla er!


    Fy vad sorgligt, beklagar! Skänker all hopp jag har och håller tummarna att det ska gå vägen nästa gång <3
  • Theresesvea

    Nu tjejer känns en rejäl molvärk i magen och väldigt ömma bröst, något jag inte känner igen från tidigare cykler! Hoppas så mycket och längtar till helgen <3

  • Theresesvea


    Dagens test på bim -1 (trodde jag hade bim idag men hade visst tagit fel på en dag). Alltså det är ju ett svagt streck där men är det för svagt?! Gillar inte såna här otydliga svar jag vill ha definitiva svar ;) Jaja på onsdag blir det digitalt om inte mensen kommit!
Svar på tråden Följas åt till plus! 2020