• Miluci

    Följas åt till plus! 2020

    Tänkte vi kunde ha en liten grupp med folk som kan följas åt fram till pluss! Om de är flera än jag som känner att de kan vara skönt att få skriva av sig hur man känner, jämföra med andra som är ungefär på samma dag och få längta och drömma tillsammans!

    Jag är 26 år och mamma till en 2018 bebis och nu planerar vi syskon till henne och hoppas innerligt att få en liten 2020 bebis :)

    Välkomna! <3

  • Svar på tråden Följas åt till plus! 2020
  • Mandistoss

    Hej! Jag är gärna också med! :)

    Är 31 år och denna månaden är vårat första försök för första barnet. Tror jag hade äl runt 17-18/5 (baserat på fertila flytningar) och har BIM runt 2-4/6 (har en varierande cykel på allt mellan 26-31 dagar), så ligger runt äl+8. Tänkte också börja testa nästa helg!

    Håller med er till fullo; väntan känns sååå lång... :) Har sedan igår haft en molande värk i livmodern som jag inte kan påstå att jag känner igen från tidigare månader, men så är man rädd att man bara inbillar sig för att man så gärna vill. :p Ska bli superkul att följa er alla och heja på! :D

  • Obalem

    Hej allihopa!

    Jag är gärna också med här!

    Jag och min sambo planerar första barnet och de är såå spännande men såå mycket tankar och väntan..

    Jag är inne på BIM+4 idag och fick negativt på testet trots en hel del skumma symptom ja aldrig känt! Hoppas gör jag ju trots att - var ledsamt att se.

    Heja oss allihopa

  • Phoworray

    Jag är 29 år och min sambo är 34. Vi har precis börjat försöka med första barnet, köpt och testar äl-test utan att egentligen veta om jag har äl denna månaden xD 

    Än har det inte gett utslag, men förhoppningsvis imorgon blir det blinkande smiley så man vet att det är äl iallafall och inte en månad utan :)

    Hoppas det går vägen och snabbt för oss alla så vi slipper sitta och stressa! :)

  • Monkan93

    Hej! Hoppar gärna in här med :)

    Är snart 26 år gammal och vi hoppas få vårt första lilla knyte.

    Tog ut min p-stav som jag haft i 7.5 år den 4/4. Det tog sig direkt. Fick mitt livs första pluss den 13/5 som tyvärr slutade i MF i v6.

    Men nu blir det nya tag så jag hoppas att det tar sig lika fort igen. Tror jag har BIM den 18/6 om blödningen räknas som en mens.

    Kram och lycka till alla!

  • tillyra
    Miluci skrev 2019-05-23 15:25:46 följande:

    Lutealfasen brukar vara samma varje månad om de inte är så att du har av någon anledning en hormonell defekt som gör att den ändras! Jag har 13 dagar LF och har egentligen haft de hela livet. Men efter jag fick dottern så va den jätte konstig. 9 dagars LF, 10 dagars, 8 dagars om vartannat i flera månader. Samtidigt hade jag lika lång cykel som innan bara att ägglossningen hamnade på CD 20-21 i stället för CD 16. Men nu tycks den ha ordnat upp någorlunda! Innan trodde jag att jag inte kunde få syskon pga att den blivit så konstig. Så helt ärligt fortsätt ha sex typ var 3e dag om de e så att ägget inte släppt och har ägget släppt lär du märka de om någon vecka eller två om mens eller plus kommer :D


    Nu har jag ÄL-flytningar igen haha. Mycket mer än för några dagar sen, då jag skrev sist. Var så säker på att det var ÄL då, riktigt ÄL-ont och som sagt flytningar. Men det känns ju mycket mer logiskt att den kommer nu, på dag 14, än på dag 8. Ändrar i bim-listan. Längre väntetid nu då.. Bu. Men ändå väldigt glad över min mer logiska cykel Håller tummarna för dig när det börjar närma sig den 8:e. Tack igen för tips haha!
  • tillyra

    Alltså, ursäkta jag vet inte vad jag svamlar om. Håller tummarna för dig när det börjar närma sig den 3:e menar jag ju. Och behöver ju inte alls ändra i listan. Skyller på att dottern är sjuk och jag inte sovit så mkt på sistone :)

  • tillyra
    Obalem skrev 2019-05-26 17:42:56 följande:

    Hej allihopa!

    Jag är gärna också med här!

    Jag och min sambo planerar första barnet och de är såå spännande men såå mycket tankar och väntan..

    Jag är inne på BIM+4 idag och fick negativt på testet trots en hel del skumma symptom ja aldrig känt! Hoppas gör jag ju trots att - var ledsamt att se.

    Heja oss allihopa


    Hur går det för dig? Har du testat igen?
  • Theresesvea

    Tänkte att jag flyttar fram listan så fler kan skriva på sig :)

    Lista:

    Miluci bim 3/6

    hoppfu­ll26

    Anonym (Sara1­1)

    Theres­esvea bim 3/6

    Mathilda999

    Tillyra bim 8/6

  • Helenha4

    Hej!

    Hänger på här oxå ????

    Är 38 år och har nyss slutat med minipiller, Äl borde vara nu i dagarna om kroppen fortsätter som innan.

    Och blir det en bebis till så blir det nr 5 i syskonskaran ????

Svar på tråden Följas åt till plus! 2020