Inlägg från: Anonym (Ja du...) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ja du...)

    Mors dag- besviken

    Vad sa din man när du pratade med honom om detta?

    Själv fick jag ett sms från mitt ena barn, det som är stort nog att ha egen telefon. Bara att ha haft barnen hemma hade varit lyxigt i mina ögon.

  • Anonym (Ja du...)
    Anonym (Också besviken) skrev 2019-05-27 07:15:39 följande:

    Jag är också besviken. Min man brukar inte köpa presenter eller så, men han brukar duka fram frukost eftersom han alltid kliver upp innan mig och så brukar vi gå och fika. Då köper han en tårtbit som det står ?Till mamma? på eller liknande. Vårt barn är fortfarande för litet för att göra något själv och det här är en alldeles lagom nivå för mig.

    I lördags kväll hade vi en dispyt. Han var fortfarande grinig när han vaknade och ?straffade? helt enkelt mig genom att inte uppmärksamma mig alls. Ingen framdukas frukost, ingen fika. När jag till middagen höjde glasets för att skåla för mig, iddes han inte ens lyfta sitt.

    Eftersom det inte dräller av uppvaktning i relationen (jag får present pch grattis när jag fyller år, men ingen julklapp eftersom han tycker att det är tramsigt) känner jag mig faktiskt besviken över den totala bristen på uppvaktning. På fars dag sov vi hos hans föräldrar och jag klev upp tidigt och bakade scones till oss allla för att fira både honom och hans pappa.

    Så jag är också besviken.


    Du skålade för dig själv???
  • Anonym (Ja du...)
    Anonym (Också besviken) skrev 2019-05-27 07:31:34 följande:

    Japp. Barnet tycker att det är jätteroligt att skåla när vi dricker ur ?finglasen?, dvs vinglas. Det var honom jag skålade med, men min man iddes inte lyfta sitt eget glas som han alltid annars gör.


    Brukar ni ofta skåla för dig?

    Jag tycker bara det är så typiskt. Du och din man som tjurar på varandra och inte kommunicerar, vare sig vad gäller era förväntningar eller för att lösa konflikter. Och i stället går du och ts hit och beklagar er och vill få stöd i att era män är så otacksamma. Morsdag är bara ett påhitt för att öka handeln. Känner man inte varje dag man är med sina barn att man är uppskattad som mamma bör man nog fundera på hur det står till med relationerna i familjen.
Svar på tråden Mors dag- besviken