Inlägg från: Mamma37år |Visa alla inlägg
  • Mamma37år

    Bf 2020 för oss vill ha ”mkt” kontakt med varandra.

    Får jag va med här!? Jag väntar mitt fjärde barn. BF 13/1-20 är i v 7+2. Jag har tre superfina tjejer på 6,12 & 15 år och planen va nog inga fler barn. Då jag behandlats med medecin som kan göra en steril. Men så hände nåt helt otippat, jag blev gravid. Men nu svävar jag mellan hopp och förtvivlan om allt är bra med ?min superstar? i magen. Man vet ju att medicin kan påverka fostret negativt. Men jag hoppas och tror att det fanns en mening med detta??

  • Mamma37år

    Jag har avbrutit behandling. Det va cellgift som skulle minska risk för återfall efter bröstcancer. Cancern är ju borta och jag är Op. Så detta bara en säkerhetsåtgärd. Men hoppas på deg bästa att det lilla livet i magen lever och mår bra. Är väldigt nervös. Jag ska på v.ul den 13/6 hoppas på att det är bra och jag får se ett ??slå!

  • Mamma37år

    Jag funderar jättemycket, & är väldigt orolig. Jag har som tur är aldrig haft missfall men gjort en abort en gång och min räddsla är att behöva göra detta igen om det visar sig att barnet är skadat pga av min medicin. Det känns väldigt svårt men tror inte jag skulle klara av att ha ett barn som är skadat.

  • Mamma37år

    Håller mina tummar att allt går väl. Jag kan tänka mig att du känner viss oro. Men det kommer säkert gå vägen denna gång! All lycka.

  • Mamma37år

    Jag väntade mitt fjärde barn, fick dock missfall nu i vecka 9. Men det känns skönt att kroppen får ta hand om ett icke friskt barn ist för att jag senare hade behövt ta det beslutet. Konstigt nog känner jag mig lite lättad, kände på mig att allt inte va som det skulle.

  • Mamma37år

    Tack. Jag fick en konstig känsla i kroppen, sen fick jag lite blödningar först. Sen blev det mer och mer och sen fick jag fruktansvärda kramper i magen. Jag fatta direkt att det va missfall. Det konstiga är att ja känner mig inte ledsen alls utan snarare lättad. Det va inte super planerat eftersom jag gick på starka mediciner när jag blev gravid. Så det blev ju mest rätt.

Svar på tråden Bf 2020 för oss vill ha ”mkt” kontakt med varandra.