• Mimosa86

    Sonesson: De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige

    det finns såklart massor att göra på mansfronten. Inget snack om saken. Men lösningen kan aldrig vara att sätta krokben för kvinnorna när det gäller deras utbildningsambitioner elller deras rätt att välja en bra partner att skaffa barn med.

    Att kvinnor väljer bort vissa män beror på att de idag har den ekonomiska friheten att kunna vara just selektiva med möjlighet att välja bort destruktiva relationer, vilket inte gick förr. Vilket också ställer helt andra krav på män Idag då kvinnan inte är lika finansiellt låst vid honom som tidigare.

    Och när vi pratar om feminismens bristande insatser för män så glömmer du att det var feminismen som bidrog till att män idag har möjlighet att vara pappalediga, fått bättre relation med sina barn, numera räknas som en fullskalig förälder och inte den ensamma familjeförsörjaren.

    Tycker det också verkar vara främst feminister som bollar de viktiga frågorna om att bryta matchokulturen och göra det möjligt för pojkar och män att få vara just mänskliga.

    Att införa porrfilter i förskola och skola för att främst skydda pojkarna och kräver bättre sexualundervisning för att killarna inte ska få uteslutande missvisande information från porren.

    Tycker det är öronbedövande tyst från manssidan när det gäller jämställdhetsarbete och kamp för mäns psykiska hälsa. Vore ju bra med ett gemensamt krafttag?

Svar på tråden Sonesson: De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige