• Wed 29 May 2019 23:31
    1960 visningar
    59 svar
    -1 +1
    59
    1960

    Sonesson: De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige

    Män bör börja med att vara tydliga med att de önskar barn och familj. Varför startas det mer trådar av män om sex än om att de längtar så efter barn. En tråd här inne på forumet läste jag att en kvinna önskade en donator personligt. INGEN svarade. Inte ett enda svar. Men om tillfälligt sex tjatas det om i trådar av män. Börja med att klaga på att ni inte har barn. Det är ju den här personen som skrivit som klagar på att ANDRA män är barnlösa. Dessa män får gärna träda fram själva och uttrycka sin barnlängtan. Vi kvinnor kan inte trolla vet ni, allt kan inte feministerna göra, även om denna tro verkar finnas. Vilka är ni män som har denna ofrivilliga barnlöshet och längtan efter barn? Speak up!

  • Thu 30 May 2019 17:10
    #26
    Svedenborg skrev 2019-05-30 10:26:26 följande:

    Barnfrihet. Det heter barnfrihet. Inte barnlöshet. Män är självständiga individer med en identitet utan barn. I motsats till kvinnor. 


    Ja. Och artikeln ovan som detta handlar om tycker att det är synd om män som är barnlösa. Artikeln och du säger tvärt emot varandra. Det var vad jag tänkte nämligen. Artikeln om de stackars barnlösa männen är skriven av en kvinna.
Svar på tråden Sonesson: De barnlösa singelmännen blir allt fler i Sverige