Inlägg från: Anonym (Ty) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ty)

    Tynande sexliv i flera relationer. Vad är det som jänder

    Anonym (Börjar tröttna) skrev 2019-05-30 01:29:00 följande:

    Jag har sedan snart tio år en kvinna som jag dessutom har två barn med. I början när vi sågs så hade vi sex så fort vi sågs och snart blev det något mer sällan vilket väl e helt i sin ordning.

    Under hennes första graviditet hade vi bara sex en eller kanske två gånger och jag tror det dröjde nästan 7 månader efter snitt innan vi hade sex igen. Sedan dess har det varit mycket sällan kanske max en gång i månaden fram tills för drygt ett år sedan när hon ville ha barn igen hon blev snart gravid och då hade vi inte sex alls under nio månader

    5 månader Efter snitt 2 hade vi sex igen vilket inte kanske va det bästa sexet vi haft tyvärr och sedan dess inget.

    Hon är inte den första heller. Mitt ex som jag har barn med slutade ha sex och skyllde såsmåningom, utan att ha besökt läkare, på nån form av sjukdom som medförde att samlag gjorde ont.

    Liknande saker har hänt i alla mina längre förhållanden. Det har påtagligt ofta handlat om smärta när jag försökt närma mig ämnet med vissa av mina ex och min nuvarande.

    Många har sagt att jag är väldigt stor "därnere". Det har sagts av de flesta kvinnor både i början av förhållandena och sedan har det påtalats även i de fall när de ska förklara varför de inte vill ha sex.

    Det som gör mig förvirrad i detta är att jag är helt normalt utrustad mellan benen. Något tjockare och marginellt längre än medel men inget särskilt alls. Trots det tycks det antingen som att jag upplevs som mkt större av kvinnor eller att jag helt enkelt bara suger på sex så de tröttnar. Vad e sant egentligen


    Ta en rejäl funderare på hur jobbet i hemmet, daglig uppskattning (komplimanger), konversationer (hon pratar och du lyssnar) och förspelen (DU ger) ser ut, allt det där fungerar som förberedande lust samt. uppfuktande av de nedre delarna.

    Har en kvinna sex utan att vara mentalt sugen och fysiskt upphetsad(våt) på det så utvecklas vestibulit, och då är det kört, så rikligt med förspel är super viktigt, se till att hon KÄNNER att hon har 100% av din fokus, tex, om du slickar/fingrar sluta inte förrän hon börjar dra i dig för att få kuk, låt henne bestämma när DEN ska få bli involverad.
  • Anonym (Ty)
    Anonym (Trött i själen) skrev 2019-08-06 19:44:48 följande:

    Du skriver med huvudet på spiken. Detta är så himla sant och ramar inte bara in mitt eget äktenskap (där jag står vid kanten och funderar starkt på skilsmässa) men också samtliga av mina kollegor och vänner. Detta borde fan alla män läsa.

    Kvinnors stress ökar när de kommer hem till skillnad från mäns som minskar, detta trots att kvinnor har det minst lika stressigt på jobbet och dessutom oftast lämnar ungar. När min man frågar vad han kan göra gör att jag ska vilja ligga mer är oftast disken, nattning av barn och planering inför hans mammas födelsedagspresent det som ploppar upp, haha.


    Om kvinnor kunde ge faen och tro att de ska ta ansvar i allt så skulle deras stress också minska, än sen om nåt trillar mellan stolarna, ta varsin fast städdag, varannan middag, ungars skolgrejer när båda är lediga, skit i presenter till folk...skicka ett sms. Folk blir inte lyckligare över att nån överanstränger sig, och klagar gubben så upp med fingret och säg åt han att fixa det som stör han.
Svar på tråden Tynande sexliv i flera relationer. Vad är det som jänder