• dreshna

    BF februari 2020

    Jag plussade i fredags och om jag räknat rätt är jag i vecka 5 (4+4, BF 7 februari) så det är väldigt tidigt. Jag började få en misstanke då jag hade mens bara en dag och sedan fortsatte min olustiga känsla i kroppen så jag gjorde ett test men det var negativt. Veckan därpå har jag fortfarande inte kunnat släppa tanken och känslan så jag gjorde ett test till som även det var negativt. Dagarna efter började jag känna av i brösten att de var ömma och efter ett par dagar då det inte släppt gick jag och köpte ett digitalt test som visade gravid!!! Chock chock även om jag anade det innan.

    Imon ska jag och prata med kurator lite och på måndag nästa vecka ska jag få göra ultraljud.. sen har jag inskrivningssamtal 13 juni.

    Så nu väntar jag på att fler ska komma med beräknat BF i februari. Ser fram emot att följas åt tillsammans :)

  • Svar på tråden BF februari 2020
  • dreshna
    pearly01 skrev 2019-06-05 06:32:05 följande:

    Hej! Grattis! Jag plussade i måndags, tror att jag är i vecka 4. Är fortfarande lite i chock och vågar inte riktigt tro på det, vi har försökt i ett år! Så är lite skeptisk än så länge! Har ömma bröst och molvärk i magen och ljumskarna till och från. Följs gärna åt!


    Ååhh grattis!!! Vi är chockade med, mest min man och det är för vår del inte så bra tajming.. därför ska jag gå på lite samtak idag. Men ja som du säger är det väldigt tidigt för oss båda men jag hoppas allt ska gå bra och att vi kan följas åt här framöver ????????
  • dreshna

    Jag började blöda igår så jag antar jag kommer förlora den lille...har inte ont och inte sett några klumpar "än". Ska på VUL på måndag och får se hur allt verkar då. Men just nu känns det som detta kommer leda till missfall.

Svar på tråden BF februari 2020