Inlägg från: Anonym (Eller hur) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eller hur)

    Våga bada med risk för UVI

    Anonym (hmm) skrev 2019-06-07 12:54:15 följande:

    Jag menade vid badet, eftersom TS är rädd för att bada p.g.a risk för UVI. Slappna av... En sån liten uppoffring som att bada med ett barnbarn kan man väl göra??


    Ja men eller hur! Det måste verkligen vara tufft att ställa upp för sitt eget barn och barnvakta barnbarnet lite (obs ironi). Fy sjutton vad jag är trött på den här svenska attityden att familjen är något som kommer i tredje hand. Min egen mamma och pappa ställer ALDRIG upp och hjälper till med mina barn. De säger att de har fullt upp med sina egna liv. Jag trodde innan barnen kom att jag var en del av deras liv! Men icke. Idioter! Hur kan man bara dumpa sina barn på det viset? Att skaffa barn är fasen ett livslångt åtagande. Blä..

    Det allra mest ironiska med min egen situation är att mina egna mor och farföräldrar ställde upp jämt som barnvakter för mina föräldrar. Mormor cyklade 1,5 mil enkel väg för att ta hand om mig och mina syskon flera gånger i veckan. Och jag var hos farmor och farfar istället för på fritids. Men morsan och farsan verkar inte minnas hur mycket hjälp de hade. Suck.

    Ursäkta off topic TS! Ang dina sammandragningar så har jag sådana hela tiden. Väntar mitt fjärde barn och måste ofta andas mig igenom sammandragningar nu under tredje trimestern. De gör inte alls ont men är väldigt ansträngande ändå.
Svar på tråden Våga bada med risk för UVI