Forum Ekonomi - Ekonomi & juridik
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Ränta Bolån - tjejen precis bytt jobb/ej fast tjänst

  Fre 7 jun 15:16 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Visar endast inlägg av Powerade123 - Visa alla inlägg
  Fre 7 jun 15:16

  Hej. Ska försöka fatta mig kort.

  Jag har haft fast tjänst sen 3 år tillbaka, bra lön.

  Tjejen samma där, haft fast tjänst sedan 3 år tillbaka men sade upp sig nu till slutet av maj, då hon vela prova något nytt samt fick sommarvikariat på ett annat jobb... får hon ej förlängt eller tillsvidare efter sommaren är hon välkommen tillbaka till sitt föregående jobb. Hon jobbar som undersköterska (enkelt få jobb)

  Lön: okej.

  Vi har börjat buda på en lägenhet som vi i princip skulle kunna ?vinna?, men, just nu har ju som sagt tjejen en oklar framtid, om vad som kommer hända efter sommaren. Men det blir ju antingen en av dessa två: 1. Fortsätter och får tillsvidaretjänst alternativt 2. Går tillbaka till sitt föregående arbete som undersköterska och får fortsatt tillsvidare anställning...

  Tror ni att bolånsräntan påverkas mycket om vi skulle ta lån just nu? Jag är för övrigt den stora inkomsttagaren av oss två. Och jag själv skulle kunna ta lånet själv om jag velat det.

  Ursäkta mina eventuella särskrivningar och felstavningar. Skriver på en rutten telefon med smattrande fingrar. Hoppas budskapet gick fram.

  Väl mött

  Mvh

 • Fre 7 jun 15:35 #2

  Så är det. Ja, dom läre ju inte tro på att tjejen till 100% kmr ha jobb efter sommaren, känns som den valsen har de hört för många gånger.

  Men lånet är inte speciellt stort - 1.3 miljoner - och jag kan som sagt utan några problem som helst ta hela kalan själv. Men jag undrar hur mycket en yttligare person skulle påverka i detta fall.

  Sen ang. Att hon får komma tillbaka - jadu; på vissa ställen behövs det alltid folk inom vården

 • Mån 10 jun 11:22 #4

  Måste ju bli erbjuden en bättre ränta väl, då vi får en högre inkomst, vilket helst räknas vid tillsvidareanställning.

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll