• Sat 8 Jun 2019 21:51
    1159 visningar
    3 svar
    3
    1159

    Letrozol

    Är inne på omgång 4 med letrozol och jag tappar det snart. Mensen ska komma imorgon, vilket jag vet att den kommer göra, både humöret och alla andra symptom jag får när den är påväg kan jag checka av. Såklart tjuvtestat...negativt. Till humöret, jag känner inte igen mig själv under dessa pre-mens-dagar under letrozolbehandlingen, jag är bokstavligen ett vrak. Jag bara gråter och gråter och inget känns värt. Jag har inte haft dessa känslor vid mens tidigare. Någon som känner igen sig? Att PMS blivit värre under letrozol?

    Jag har PCOS, blev diagnostiserad i maj 2018, efter att jag fick utomkvedshavandeskap. Vi försökte efter utomkvedshavandeskapet att bli med bebis i nästan två år utan resultat. Vände mig då till privat gyn, landstingsfinansierad som bekräftade PCOS. Blev satt på provera för att få igång mens och lyckades, men ingen ägglossning, spolning av äggledare som visade passage och ordinerad på 6 månader med letrozol - som nämnt inne på omgång 4..2 kvar. Killen har lämnat spermaprov som visade sig vara okej, inte bra men inte dåligt.

  • Svar på tråden Letrozol
  • Sat 8 Jun 2019 23:38
    #2

    Ja..men jag tycker att det är svårt och otroligt jobbigt för jag vet inte om känslorna är mina ?egna?, äh jag vet inte hur jag ska förklara. Vet inte heller hur länge jag egentligen pallar letrozol..mens, tabletter, sex dag 10-20. Det tar så mycket psykiskt..sex vill jag knappt ha de resterande 20 dagarna, jag har helt kommit in i rytmen att det då inte är nödvändigt för då finns detbingen chans till bebis så varför?

    Hur funkar ovitrelle för dig? Hur länge har du varit igång med verkstad?

Svar på tråden Letrozol