• Woodgrove

    Fler med lite äldre barn som försöker få ett syskon?

    Jag är 34 år och min dotter 12. Jag och min sambo (inte hennes pappa) har försökt sen december. Lyckades på första försöket men fick konstaterat ma i vecka 12. Gjort två försök efter det. Äl och tredje försöket nu i dagarna.

  • Woodgrove

    Så frustrerande, känner av ägglossningen och använt NC i snart två år men den här månaden kommer inte någon temperaturstigning. Jag har haft ont och tydliga äl-flytningar. Men tempen visar ingen ägglossning än. Borde haft för tre dagar sen.

  • Woodgrove

    [quote=79692174][quote-nick]Stora My skrev 2019-06-15 13:45:21 följande:[/quote-nick]Så typiskt!

    Tänk om ägget släpper senare. Ibland gör den så får mig, var så förea måmaden. Jag har alla tecken och sen får jag inte igen senare som måste vara äggsläpp eller vätska efter att ägget släppt.

    Ge inte upp än utan sexa på ifall att...[/

    Temperaturhöjning i morse! Äntligen! (Och sex har vi varje dag, ägglossning eller inte

    Samma sak hände i december när jag blev gravid, ägglossningen hoppade runt i appen för att sen hamna några dagar senare än vanligt. Försöker verkligen att inte se det här som ett gott tecken för att det ska lyckas denna månad. (Nästa månad befinner vi oss i ett tält med dottern under ägglossning så nästa försök blir i augusti om detta inte lyckas)

  • Woodgrove

    Vet era barn att ni försöker skaffa syskon?

    Min dotter vet, eftersom hon visste om förra graviditeten och att det inte gick vägen.

Svar på tråden Fler med lite äldre barn som försöker få ett syskon?