• Stora My

    Fler med lite äldre barn som försöker få ett syskon?

    Min äldsta är 11 år, min yngsta 4 år. Vi har försökt länge men ingenting händer. Nu hoppas jag på sommaren, brukar ju vara bättre med fertiliteten då (eller för att man har mer tid under semestern).

  • Stora My
    Lillfluga skrev 2019-06-11 19:04:49 följande:

    Vad tråkigt att det inte tagit sig än! Hur länge har nu försökt? Använder du ägglossningstest?

    Håller tummarna att sommaren bjuder på bättre lycka


    Jag brukar inte använda test, känner av ägglossningen. Ibland testar jag ändå men har nog en väldigt korta stegring så jag missar den. Vi har försökt i tre år men jag är också över 40 så det kanske inte går längre.
  • Stora My
    Lillfluga skrev 2019-06-12 11:43:44 följande:

    Jag håller tummarna för er!

    40 år är ju ingen ålder egentligen Även om fertiliteten sägs sjunka drastiskt från 30 år så är det ju många som blir gravida ändå. 

    Tog det lång tid att bli gravid med yngsta? 


    Tack!

    Det har tagit lång tid med alla. Sist tog det 1,5 år. Jag håller tummarna det finns ett guldägg och att vi prickar rätt snart.
  • Stora My
    Woodgrove skrev 2019-06-14 07:52:15 följande:

    Så frustrerande, känner av ägglossningen och använt NC i snart två år men den här månaden kommer inte någon temperaturstigning. Jag har haft ont och tydliga äl-flytningar. Men tempen visar ingen ägglossning än. Borde haft för tre dagar sen.


    Så typiskt!

    Tänk om ägget släpper senare. Ibland gör den så får mig, var så förea måmaden. Jag har alla tecken och sen får jag inte igen senare som måste vara äggsläpp eller vätska efter att ägget släppt.

    Ge inte upp än utan sexa på ifall att...
Svar på tråden Fler med lite äldre barn som försöker få ett syskon?