• Anonym (.)

    Vad är felet i mina konversationer? (Bilddump)

    Tjena, du verkar ha utseendet på din sida enligt tjejen.

    Jag är själv kille men här kommer några tips:

    Hon skrev att du är söt och direkt frågade du om hon är singel. Istället borde du ha skrivit att hon med är söt, särskilt något som du framhäver lite. Det gäller att visa att du är attraherad av henne och att du förmedlar det på ett snyggt sätt. Är hon intresserad av dig så kommer hon att vidareutveckla ert samtal. Du ska inte behöva föra och ha ansvaret för samtalet hela tiden. Då blir det one way traffic. Vidareutvecklar hon inte samtalet? Då finns inget intresse från hennes sida och du slutar svara och går till nästa.

    Se till att utmana tjejen känslomässigt i dina flörts. Du ska få henne att uppleva känslor, inga negativa dock. Hon ska bli nyfiken på dig och tänka på dig då ni inte skriver. Sen efter hand är du rak och tydlig i kommunikation, ställ inga onödiga eller tråkiga frågor.

    Sen en annan sak är viktig. Du ska vara framgångsrik och förmedla det på ett sätt som inte verkar högmodigt eller nonchalant. Med framgångsrik menar jag inte pengar. Menar istället intressen som är intressanta som du är väldigt bra på, eller att du är händig, eller bra på att laga mat, bra på jobbet. Du ska vara ambitiös i ditt yrke och sikta högt. Även om du kanske har ett vanligt jobb ska du anstränga dig och aldrig ge upp. Då ser tjejer potential i att du är ambitiös i andra saker.

    Sen ska du absolut behandla tjejen bra, ge henne uppmärksamhet. Hon är solen och du ska snurra kring henne (senare i relationen när ni har kommit varandra nära), absolut inte till en början. Hon å andra sidan ska respektera dig och ni ska ha det jämställt. Du är en man med karaktär. Dina löften hålls och du kommer alltid i god tid och är trevlig och hjälpsam mot alla. Du är stark och vid dig ska hon känna sig trygg.

    Hoppas det hjälpte lite grann!

Svar på tråden Vad är felet i mina konversationer? (Bilddump)