• Anonym (Tjej)

    Vad är felet i mina konversationer? (Bilddump)

    Du är såååååå på. Nu vet jag ju inte hur lång tid det går mellan era inlägg men när man läser det så här i en följd så känns det nästan som ett förhör.

    Sen när ni byter till Snap är du ju först snokig och har synpunkter på hennes poäng, det skulle jag dra öronen åt mig på. Och sen när hon ställer en fråga (om var man ser poängen) så är du dryg och säger att det borde hon veta. Då hade hon ju inte frågat, så det är en sjukt dryg kommentar. Jag skulle ha slutat skriva efter det svaret. Hon bjöd dig på en möjlighet att vara trevlig och hjälpsam, men du uppträder som typ hennes lillebror. Osexigt.

    Sen är det ALLDELES för mycket Haha. Om du vill uppfattas som lite äldre än 14 år borde du halvera antalet.

  • Anonym (Tjej)
    Physalis skrev 2019-06-11 09:25:19 följande:

    Utöver det som redan sagts så skulle jag avstå att göra alla"roliga" antaganden du gör. Fråga istället och låt henne berätta istället för "haha så du....". Det låter mest som att du fått en felaktig uppfattning hon måste försvara sig mot.


    Exakt. Håller helt med. Skrev i min tidigare kommentar att det känns som att TS förhör tjejen men din beskrivning är bättre.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Skorr) skrev 2019-06-11 18:27:46 följande:

    Du tyckte ju tydligen att allt det jag gillade att skriva om var ointressant, därav att jag frågar dig vad du tycker är intressant


    Men alltså, du berättar inget som det egentlugen går att spinna vidare på. Det spelar ingen roll VAD du är intresserad av, utan grejen som jag tror Kjell2 försöker få fram är att du borde ge tjejen du pratar med någonting att bry sig om (utöver din arbetsplats). Det kan vara vad som helst:

    "i dag klappade jag en nyfödd hundvalp (om du nu gjorde det)"

    "har du ätit årets jordgubbar än?"

    "vilken är den absolut sämsta låt du nånsin har hört?"

    "ska jag köpa blå eller svarta skor om du får välja?

    "vad skulle du göra om du fick 100 000 kronor nu som du måste göra av med före midnatt?"

    "vet du vilket språk som är svårast i världen att lära sig för barnen som föds i det landet?"

    Verkligen VAD SOM HELST som inte är creepy snokande kontrollfreaksfrågor. Vissa tjejer får meddelanden från tio snubbar om dagen, om vi ska orka skriva till nån måste han verka speciell (på ett bra sätt).

    Och sen när hon har svarat så är det ju bara att fortsätta prata om hundvalpar, jordgubbar, musik etc.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Skorr) skrev 2019-06-11 19:04:48 följande:

    Låter ju OTROLIGT intressant att veta om någon har ätit årets jordgubbar....


    Men är du dum på riktigt? Du frågar om tips på hur du ska skriva i stället för dina skittråkiga "Haha" och kontrollfreaksfrågor och creepy kommentarer, men när du får förslag dissar du dem totalt?

    Fattar du verkligen inte hur det funkar? Är du tolv år?

    Om du frågar om jordgubbar är du ANNORLUNDA än alla andra jävla klappmongon som skriver till den där tjejen, och det är ANNORLUNDA och SPECIELL du måste vara om du ska ha chans att bli upptäckt. Om det kommer tretti bilar på gatan, 29 är en Volvo, en är en Ferrari, inte fan står du väl och kollar efter nån av volvorna.

    Plus att om ni har kommit in på jordgubbarna kan du använda det senare i konversationen, typ fråga om hon vill ha picknick och äta lite mer jordgubbar, om hon nu hade ätit det redan. Eller hon kanske var allergisk, jaha, då har du fått nått annat att fråga vidare om som INTE är creepy.

    Men som sagt, du verkar vara ca 12 år så det dröjer väl tills du behärskar konversationskonsten.
  • Anonym (Tjej)
    Anonym (Skorr) skrev 2019-06-11 20:20:44 följande:

    Frågar du tandläkaren så kommer han se direkt vilket vatten du använt ;) stämmer de att du använder varmt? Tyckte nämligen dom glänste bra på bilderna! ja vet inte men jag har alltid kört på oralb eltandborste, tycker dom har sjukt bra snurr i sina borstar - bara fräser till så är de klart


    Du kan ju bevisligen vara kul, så släpp det jävla tjatet om tjejens eventuella andra dejter och var rolig i stället
Svar på tråden Vad är felet i mina konversationer? (Bilddump)