• Sgtwolf

    Hjälp! Ska jag berätta för henne? Otrogen sambo.

    Normalt skulle jag råda till att inte lägga sig i.

    Mer än möjligtvis påpeka hur han behandlar henne och undra om hon verkligen är ok med det. Sen stötta henne om hon vill ut ur förhållandet. Eller tom ta med henne på kul grejer så hon träffar en ny man.

    Men här är mannen, förutsatt att han verkligen är som du beskrivit, både ojust mot henne och på ett oförsiktigt sätt söker otrohet.

    Iom han är så öppen med att söka vara otrogen så var visselblåsare och låt korthuset falla.

    Dock kommer frågan om du är i ett förhållande och hur du ska förklara att du är ute på samma sida. Om det är så, kanske det är bäst att erkänna din otrohet och lämna ditt förhållande samtidigt. Allt annat är hyckleri och dubbelmoral.

    Eller så håller du tyst om otrohetsmisstankarna och försöker stötta henne att lämna pga allt det andra. Alt stötta henne att ställa krav på att han behandlar henne bättre, rent allmänt.

  • Sgtwolf
    Anonym (kluven) skrev 2019-06-11 12:32:04 följande:

    Jag har påpekat att jag tycker han har en taskig attityd mot henne ibland men i samma stund kändes det som jag klev in i ett område som inte var mitt att tycka något om. Men hon höll med lite men lyfte även hans bra sidor och att de har gått ifrån varandra tidigare men alltid finner tillbaka då de inte kan vara utan varandra.. men vet ju inte vad det helt beror på varför de gjort slut tidigare.. kanske är det någon liknande händelse som denna eller kanske något helt annat.

    Jag har ju även sett hans fina sidor också, han kan vara supergullig och väldigt charmig mot henne och de hittar på roliga saker ihop.

    Min pojkvän vet att jag är med på denna sida och vi har tillsammans kollat annonser då jag är lagd åt båda hållen där vi varit nyfikna på att kanske ha med en tredje part. Men inget vi förverkligat än, ibland räcker fantasin bara och vi blir lite upphetsade att läsa annonser som ett förspel. ;)


    Ja ok.

    Då skulle jag ha "backat" och inte sagt nått.

    Bara finnas till om det skulle bära iväg åt något håll.

    Hon kanske väljer att blunda. Får hon det i ansiktet så kan hon inte fortsätta blunda även fast hon kanske vill det.

    Möjligtvis att du fiskar efter varför dom gått isär och sedan ihop och vad hon vill få ut av sin relation och vad hon förväntar sig av sin karl.

    När/om du får mer information, kan du omvärdera vad du ska berätta och göra.
Svar på tråden Hjälp! Ska jag berätta för henne? Otrogen sambo.