• Tue 11 Jun 2019 15:00
    513 visningar
    31 svar
    31
    513

    Tar mig inte ut med barnen

    Hej!

    Mitt ena barn är så otroligt hyper så är vi ute så springer hon iväg och gillar inte åka vagn heller. Har också en liten nyfödd som är väldigt snurrig av sig eller vill bli buren. Sele du gerar inte hon gillar inte den.

    Så ja jag törs mig inte ut. Rädd för att stora ska springa ifrån och jag får stå ammande och springa efter.

    Så ja jag har bara inte varit ute än själ med båda barnen. Tips någon hur släpper man på denna oron och hur får man barnet att inte springa ifrån mig jämt.

    Vill så gärna få lite frisk luft men inte ha barnvakt med mig varenda gång. Vill liksom klara detta helt själv men känns som en omöjlighet.

  • Svar på tråden Tar mig inte ut med barnen
  • Tue 11 Jun 2019 15:01
    #1

    Ska stå snuttig inte snurrig och fungerar ej med sele :)

  • Tue 11 Jun 2019 15:48
    #10

    Ja alltså innan fick jag springa efter när hon sprang ut i trafik eller bara bort från mig. Då var det lite mer lugnt hade bara henne då att se efter. Men nu kan jag inte bara lämna kvar vagnen för att springa efter :) har provat och det var precis vad som hände.

    Nej bebis gillar inte selen och ibland när det fungerar så hur gör man då om man ska amma liksom går inte till det där riktigt. Stora barnet springer juvifrån oavsett men ja jag får nog ta till barnvakt nu i början för att sen verkligen skärpa till mig och ta fighten med stora.

    Barnen är 2 år och 2 månader

  • Tue 11 Jun 2019 15:49
    #11

    Sen ser man mammor ute med sina och ser så enkelt ut barnet är omkring hela tiden och bebis i famn eller sele, vagn men själv näe går bara inte??

  • Wed 12 Jun 2019 00:50
    #18

    Bra tips :) ska öva massor med sele och sjal. Kikat på dåndär ryggsäck med sele också kanon en sån. Förskolegårdar vad gäller där? På våra finns oftast bara grind som alltid är öppen, så bara gå dit då? Ringa chefen eller kommun och fråga kanske. Städa och plocka undan med såklart. Hade varit så perfekt ett sånt ställe.

  • Sun 16 Jun 2019 14:53
    #28

    Så nu har vi varit ute . Men bara då lillan har sovit i sele och stora har lekt på lekparken lite. Eller en promenad när stora sovit i vagn och lilla i sele. Så skönt att få komma ut speciellt i detta fina vädret nu.

    Vågar dock inte gå ut när lilla är vaken eller vill ligga på mig konstant :D och amma utomhus med en på armen och springa efter stora, eh nej. Men ja det kommer en dag då med. Tusen tack för alla tips.

  • Wed 19 Jun 2019 00:08
    #31
    Elin P skrev 2019-06-17 18:03:02 följande:

    Kan du sätta fast barnet i vagnen med sele och sen går ni till något ställe som är inhägnat eller där omgivningen är ofarlig. Det är perfekt på helgerna att besöka tomma dagisgårdar. Det är staket runt och allt är anpassat.


    Ja det ska vi prova, smart!
Svar på tråden Tar mig inte ut med barnen