• Anonym (S)
    Tue 11 Jun 2019 17:09
    3242 visningar
    132 svar
    +2
    132
    3242

    Såg min mans historik

    Hade det varit min mamma hade jag hoppats att hon konfronterat eller lämnat denne man. Har själv levt som tonårsflicka i ett hushåll där jag blev tittad på på ett sexuellt sett, det kryper i mig bara jag tänker på det.

  • Anonym (S)
    Tue 11 Jun 2019 17:24
    #12
    +2

    Det behöver inte vara så att han ens förgriper sig på henne förr eller senare, det räcker med att han tittar på henne på ett sexuellt sätt och hon måste bo i samma hus som honom. Blickar när hon kommer ut ur duschen i handduk, blickar på när hon har nattlinne utan bh under, blickar när hon råkar sittandes ent i soffan framför tv:n..

  • Anonym (S)
    Tue 11 Jun 2019 18:57
    #15
    +2

    Fast det är ju lätt för mannen att hitta på en ursäkt om han blir konfronterad, förneka, säga att det är styvdottern som lånat datorn, en kompis som lånat den eller arbetskamrat, att han sökt på det i ett visst syfte, att det är spam, vad som helst.

  • Anonym (S)
    Tue 11 Jun 2019 19:17
    #19
    +2

    Alltså, killen har nog förbrukat förtroendet för all framtid om han lever som barnlös styvfar till en 14-åring och googlar ?fucking my stepdaughter?. Oavsett ursäkt.

  • Anonym (S)
    Fri 14 Jun 2019 11:08
    #55

    Jag har själv en styvson och skulle aldrig i hela mitt liv googla stepson porn, just för att jag HAR en styvson. Däremot gillar jag annan grov porr och jag fantiserar mycket. Men nånstans måste man ju dra gränsen som styvförälder, det skulle inte kännas bra att titta på något sånt när jag vet hur det är att ha en styvson?! Är kvinna om det inte framgick.

  • Anonym (S)
    Mon 17 Jun 2019 07:33
    #69

    Ett av tre barn blir någon gång under sin uppväxt utsatt för sexuella övergrepp. Att sitta och normalisera styvdotters-porr när det ser ut så för barn är bara äckligt. Det är dessutom oftast män som är pedofiler och förgriper sig på barn och tonåringar. Flera kvinnor här i tråden skriver att de själva blivit glodda på i tonåren av sin pappas kompisar, sin styvpappa. Flera skriver att de blivit utsatts för sexuella övergrepp själva. Att du förminskar detta porrtittande är din syn på saken, men avförda inte oss kvinnor som reagerar så lättvindigt. Vi har alla varit unga flickor och vi vet hur utsatt man är som ung flicka, vi har helt enkelt andra erfarenheter än dig. Som sagt, jag kollar också på grov port och går igång på snygga killar i dom filmerna men jag är själv styvmamma och skulle ALDRIG kolla ?fucking my stepson? just av den anledningen, det skulle göra mig äcklad och det skulle kännas incestuöst. Inga fler styvföräldrar som håller med?

  • Anonym (S)
    Mon 17 Jun 2019 10:40
    #71

    Gissar att du är man. Lycka till med att skapa långa och nära relationer till kvinnor (din mamma, syster, dotter, fru). Just nu står du utanför och förstår ingenting, eller hur?

  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 10:25
    #84
    +2
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-18 06:15:29 följande:

    Japp jag är en man. Jag har både en fru och en dotter som jag har en mycket bra relation till. Min mamma bor utomlands men vi ses nån gång per år. 

    Någon syster har jag inte, men två bröder. 

    Nu när vi rett ut det kanske vi kan återgå till ämnet?

    Jag gissar att du som anser att man inte kan skoja om övergrepp på barn aldrig har skrattat åt Farbror Bosse i Yrrol? Eller komiker som Johan Glans eller Magnus Betnér?

    Och du har så klart aldrig lyssnat på Eminem, Just D, Ted Gärdestad, Pugh Rogefeldt eller Cornelis Vreeswijk, eller hur, eftersom de alla har sånger som handlar om övergrepp?


    Skulle du kunna visa det här som du skriver på FL för din fru och din dotter? Skulle du kunna stå för det inför dom rakryggad, utan att skämmas? Skulle du vilja att din dotter träffar en man som är som du, i vuxen ålder? Om du och din fru separerar, skulle du vilja att din dotter får en styvfar som är som du?

    Mäns normalisering av övergrepp på kvinnor är förödande. Hur känns det att vara en del av normaliseringen?
  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 12:24
    #89
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-18 11:28:43 följande:

    Ja absolut. Det är min absoluta övertygelse och något jag står för. 


    Så ytterst originellt av dig som heterosexuell man att ha dom åsikterna. Verkligen befriande att höra dig uttrycka denna ovanliga ståndpunkt. Voltaire skulle ha varit stolt över dagens frigjorda och sexualbejakande män! Hurra!

    Nej vänta nu, hur kommer det sig att svenska män och kvinnor har mindre sex än någonsin enligt senaste mätningar? Att så många kvinnor tappar sexlusten till sina män? Att metoo fick ett sådant genomslag? Att svenskar har sex i snitt 3,4 gånger i månaden? Att det i 70 % av fallen är kvinnor som tar initiativ till skilsmässa i Sverige? KAN det finnas en koppling till detta och till det faktum att de flesta män idag verkar kolla på styvdotters-porr, hårdporr med strypgrepp och analsex och gruppsex med flera män på en kvinna och lyssna på musik och stand-up om övergrepp som om det vore underhållning? Fram till 1960-talet var det inte brottsligt att våldta sin fru i Sverige. Husfridssex var bara något att ställa upp på, det var en plikt. Klitoris kartlades helt och hållet och erkändes som en kroppsdel först på 1990-talet. Kvinnors rätt till p-piller kom först på 1960-talet, rätten till abort likaså. Numera behöver vi kvinnor inte ställa upp på sex längre, så som våra mödrar och mormödrar har gjort. Numer är orgasm något vi kräver av sex, och numera kräver vi respekt av våra män. Männen verkar inte fatta någonting. Resultatet? Kolla i trådarna här på FL.
  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 19:28

    Jag tycker att man har ett ansvar för vad man kollar på och inte, när det gäller porr (när det gäller all konsumtion egentligen). Porr är ju dessutom värsta dopaminkicken för hjärnan och hjärnan blir avtrubbad och vill gärna se grövre och grövre grejer. Själv så har jag dragit gränsen vid en viss grej (som jag inte tänker berätta om, som är privat). Helt enkelt för att det inte känns bra, moraliskt sett, att titta på sånt. Fast jag tänder på det. Jag är rädd att bli ännu mer avtrubbad och titta på ännu värre grejer. Jag kan titta på annat, jag kan fantisera, kag kan njuta fullt ut ändå. Jag kan leka rollspel i sängkammaren med min man. Jag försöker att ha ett rent hjärta och sova med gott samvete. Det är fan så svårt, i denna moderna värld. Men tex så skulle jag aldrig googla stepson porn, just för att jag har en styvson. Där är en gräns som känns självklar för mig. Man kan ha olika sexualmoral men att inte ha någon moral alls och bara avsäga sig allt ansvar för vad man råkar klicka på, är direkt farligt i dessa tider, både för en själv och andra. Någon kan se ens sökhistorik och anmäla en eller lämna en tex. Är det värt det för fem minuters klipp av någon tjej som ser minderårig ut och har tandställning och ligger med en gråhårig gubbe?

  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 19:49
    DanneHade skrev 2019-06-18 19:32:21 följande:

    Nu ställer jag frågan till dig igen. Två exempel:

    1. Ett par, en man och hans hustru rollspelar. Mannen låtsas vara en magister. Kvinnan låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda är med på det och det är ömsesidigt.

    2. En man runkar till en video där en annan man låtsas vara en magister och en annan kvinna låtsas vara hans unga tonåriga student. Båda skådespelarna är med på det, det är ömsesidigt. De har skrivit på någon form av anställningskontrakt och båda avlönas för det (kvinnan återigen högre än mannen), ingen har tvingat någon till något.

    1 är helt okej. 2 är fel, omoraliskt och den runkande mannen borde skämmas. Förklara skillnaden, förklara den principiella skillnaden mellan de två exemplen. Båda är rollspel. Båda är ömsesidiga.

    Riktar inte det här enbart mot dig. Riktar det mot varenda kvinna i hela den här tråden. Förklara den principiella skillnaden. Vinnaren får en aladdin chokladask.


    Du kan alltså på allvar inte se skillnaden? Det ena fallet har ingenting med konsumtion och marknad att göra, båda två är subjekt och agerar privat i sängkammaren på eget bevåg. Det andra fallet är mer komplext och styrs av marknad, konsumtion och efterfrågan. Det är helt och hållet en kommersiell överenskommelse. Konsumenten har ingen insyn i hur överenskommelsen är schysst och om objektet (kvinnan i fråga, hon vars underliv, anal och mun hela tiden zoomas in i bild) har fått en bra lön, har deltagit frivilligt, inte är en rumänsk prostituerad eller ett offer för människohandel, eller traumatiserad av sexuella övergrepp. Om vi tar tre kända kvinnliga porrstjärnor som exempel: Jenna Jameson, Sasha Grey och Pamela Anderson (den sista glamourmodell), vad har de gemensamt? Alla tre har blivit våldtagna i tidig ålder. Alla tre har blivit utsatta för sexuella övergrepp flera gånger. Jameson förlorade sin oskuld i en våldtäkt, blev gruppvåldtagen, sedan våldtagen igen vid ett senare tillfälle. Skriver om det i sin självbiografi. Sedan strippa, sedan porrstjärna. Som sagt, porrindustrin är komplex och skördar offer, och det är kvinnorna som stryker med.
  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 19:52

    Obs! Är helt med dig i moralfrågan och att vi människor är ett sorgligt och förvirrat släkte, ingen av oss kan kasta sten i glashus och försöka framstå som moraliskt korrekt. Jag onanerar själv till port (kanske därför jag blir så engagerad?), men jag sållar i vad jag tittar på. Det ör min moraliska gräns. Var ligger din?

  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 20:25
    DanneHade skrev 2019-06-18 20:12:39 följande:

    Jag bad om en principiell skillnad. Det faktum att ändamålet för den ena enbart är njutning och det andra är ekonomisk vinst (och njutning för kunden) är inte en sådan. I alla fall inte en moralisk principskillnad, och det är vad vi diskuterar. Det är som att säga att det är okej att använda sin kropp för att lägga en betonggrund åt en terrass hemma. Men det är omoraliskt och fel att sälja sin kropp under en viss period till en arbetsgivare med exakt samma arbetsuppgift, dvs att lägga en betonggrund. För att vara konsekvent måste du i princip hävda att all form av fysiskt förvärvsarbete är omoraliskt. Antingen ifrån arbetsgivarens eller ifrån kundens sida. Ditt exempel håller inte.

    Porrbranschen är hårt reglerad. De har till och med ett eget fack. Människohandel utgör i så fall ett olagligt undantag och är nog vanligare i den oreglerade prostitutionsindustrin än i den hårt reglerade porrindustrin. Oavsett så hade du inte försökt lägga ner hela byggindustrin enbart därför att vissa företag använder illegal arbetskraft.

    Att kvinnan skulle vara objektifierad medans den manliga porrstjärnan inte skulle vara det är ett uppåt väggarna löjligt påstående.

    Mannen tjänar mindre, har sämre förutsättningar, mindre att säga till om och hela den manliga individen förpassas i princip till en hård kuk, det är det enda som anses viktigt nog att verkligen inkludera. Samtidigt inkluderas hela kvinnans kropp, hon är fokuset, hon är det viktiga, hon står i rampljuset. Det krävs hårt feministiskt dubbeltänk och hyckleri för att på allvar lyckas intala sig själv att det är kvinnan som behandlas orättvisast i det exemplet.

    Hemskt. Män som våldtar borde kastreras eller avlivas. Men du drar tre exempel. Förstår du hur nedlåtande det är emot kvinnor i porrbranschen att antyda att det enbart (eller överlag) är kvinnor som utsatts för övergrepp som blir porrstjärnor. Det finns hundratusentals kvinnliga porrstjärnor där ute som valde porr därför att man tjänar bra, därför att de gillar sex, därför att de gillar uppmärksamheten osv. Vad tror du de tycker om det du säger?


    Ok. Med din logik så finns det ingen principiell skillnad mellan sex i sovrummet mellan två individer och sexhandel mellan torsk och hora? Det är ingen skillnad mellan ett kärleksfullt samlag där båda får orgasm och en våldtäkt? Med den typen av förflyttade gränser blir sex enbart en transaktion, en vara som utbyter ägare. Att du påstår att mannen i mainstream-porrfilmer är objekt är ju bara skrattretande. Det krävs ingen inbiten feminist för att se att enbart kvinnans kropp står i fokus och är sedd med en manlig blick (utfläkt, alla hål i närbild, ansikte i närbild). Dvs objektifieras. Medan som du säger, mannen bara bidrar med en skugglik figur i bakgrunden med en kuk (subjektet). Fick du inte lära dig basic filmvetenskap på gymnasiet, subjekt och objekt i en film? Jag väntar fortfarande på den porrfilm som sätter kvinnan som subjekt och har en vacker man i fokus. Svårt att hitta...att vara kvinnlig porrskådespelare är stigmatiserande, ja. De flesta har blivit utsatta för sexuella övergrepp, ja. Det är ingenting jag hittar på, det är bara stt googla. Även horor har för övrigt fack i vissa länder...din logik gällande exemplen och ditt försvar av din egen porrkonsumption är förståelig, men jag håller inte med dig. Jag har helt enkelt en annan logik.
  • Anonym (S)
    Tue 18 Jun 2019 20:33

    [quote=79700181][quote-nick]DanneHade skrev 2019-06-18 20:25:57 följande:[/quote-nick]Det är mer en ytlig skillnad än en principskillnad i moral. I båda fallen försöker kvinnan att efterlikna en minderårig student. Dessutom finns det gott om 45 åriga kvinnor som klarar av att se ut som tonåringar, har själv blivit lurad. Ni är lite som shape-shifters ibland ni kvinnor.

    Men tappert försök. Du kan få den där äckliga chokladbiten i mitten av aladdin-asken.[/

    Gaah, den principiella skillnaden består i att den ena akten sker privat i ett sovrum och den andra kommersiellt! Med allt vad det innebär! Ska det vara så svårt att fatta? Precis som att sex som är ömsesidigt mellan två människor är principiellt annorlunda från sex mellan två människor där pengar utbyter ägare. Ge mig Alladin-asken!

Svar på tråden Såg min mans historik