• Anonym (Orolig mamma/fru)

    Såg min mans historik

    Hej.


    Jag är gift med en man sedan 3 år tillbaka. Han har inga barn, men jag har en dotter som precis fyllt 14. 


    För några veckor sen skulle han visa mig någonting på sin dator, och då kom det upp att han hade sökt på ''fucking my stepdaughter porn''. Jag sa inget då för jag blev så chockad. Men jag har gått runt och tänkt på detta och inte kunnat släppa det. Jag känner en viss oro.


    Hur hade ni gjort i min situation?

  • Svar på tråden Såg min mans historik
  • Canadasvensk

    Har man inte egna barn (som din sambo) så fattar man nog inte hur sjukt det är.

    Men har man barn, som du TS, så förstår du i alla fall hur sjukt det är!

    Ja din sambo ser din dotter som ett sexobjekt! Ja det ät vidrigt! Nej det är inte en ?normal? fantasi!!!!

    Bryr du dig om din dotter så behöver du nog inte fler råd än så...

  • Anonym (Variation)

    Men herregud vad är ni för moraltanter? Om ni bara såg alla sjuka grejer jag sökt på skulle ni väl dö på fläcken. 

    Jag är heterosexuell, gift och har barn. Jag har kollat på pappa/dotter, mamma/son, mamma/dotter, transor, bögar och allt jag känt för eller bara varit nyfiken på. Det har haft noll effekt på mitt riktiga sexliv.

  • smulpaj01
    Anonym (S) skrev 2019-06-11 19:17:20 följande:

    Alltså, killen har nog förbrukat förtroendet för all framtid om han lever som barnlös styvfar till en 14-åring och googlar ?fucking my stepdaughter?. Oavsett ursäkt.


    Ja om denna tråd är på riktigt så finns det dessvärre inget annat val än skiljsmässa. Detta kan betyda att dottern känner obehag OM mannen tittar på henne eller tar på henne på ett sexuellt sätt.

    Kommer själv ihåg hur äckliga vissa gubbar var när jag var i dotterns ålder. Väldigt många av farsans vänner bland annat.
  • Marie7

    Då jag själv har en 14 årig dotter ryser jag av det jag läser. Skulle vara rädd hela tiden. Hur tittar han på henne? Beter sig? Skulle jag våga lämna de ensamma? För mkt tankar skulle bidra till dåligt mående. Det är väl tydligt att han går igång på "styvdotter porr" och nej han behöver inte förverkliga sina fantasier, men vara vetskapen om de skulle få mig att må illa. Svår situation, men ens barn kommer väl alltid först...

  • Anonym (Ensam mamma)
    Anonym (Mamma) skrev 2019-06-11 16:33:57 följande:
    Jag hade lämnat utan att tveka. Mina barn går före allt och jag hade aldrig tagit risken det kunnat innebära för mina döttrar att vara kvar hos en sådan man. Fantasier i all ära, som någon nämnde, men detta hade varit helt oacceptabelt för mig.
    Håller med dig, mina barn går också före allt annat! 
  • Anonym (Fantasi)

    Sätt dig ner och prata med din man istället.

    Jag tex kollar och fantiserar om en chef eller en styvpappa,Men aldrig i hela mitt liv skulle jag kunna ens ligga med min chef eller styvpappa eller svärfar eller vad det nu kan tänkas vara.

    Tror det hela är en fantasi som endast existerar när han ska "ta hand om sig själv"och inget mer . Tror absolut inte att han skulle få för sig dessa tankar i verkligen. Men allt detta vet du ju om du sätter dig ner och har en konversation med mannen.

  • Anonym (Variation)
    smulpaj01 skrev 2019-06-12 07:12:20 följande:
    Ja om denna tråd är på riktigt så finns det dessvärre inget annat val än skiljsmässa. Detta kan betyda att dottern känner obehag OM mannen tittar på henne eller tar på henne på ett sexuellt sätt.
    Va, hon vet ju inte om sökningen. Varför skulle hon känna obehag? 
  • Anonym (Kvinna36)

    De flesta människor har sex fantasier som är allt annat än passande. Jag har tittat på porr där styvmamman har sex med sonen. Det betyder verkligen inte att jag skulle tända på en tonnårig pojke om jag nu hittar en man med en son. I verkligheten finner jag det hela äckligt. Porr är porr och för de flesta av oss har det inget med verkligheten att göra.

    Förstår förstås att du som mamma är orolig och att du inte kan blunda för vad du hittat. Ville bara lugna dig med att säga att det är väldigt osannolikt att det betyder något. Otrevlig diskussion blir det men det här är en sak som du inte kan lägga lock på och låtsas att du inte såg. Nu är det att komma på ett bra sätt att öppet och ärligt prata om ett mycket känsligt ämne med din man.

  • Anonym (A 2)
    Anonym (S) skrev 2019-06-11 19:17:20 följande:
    Alltså, killen har nog förbrukat förtroendet för all framtid om han lever som barnlös styvfar till en 14-åring och googlar fucking my stepdaughter. Oavsett ursäkt.
    Verkligen.
  • smulpaj01
    Anonym (Variation) skrev 2019-06-12 10:44:35 följande:

    Va, hon vet ju inte om sökningen. Varför skulle hon känna obehag? 


    Om du hade läst hela mitt inlägg kanske du hade förstått hur jag menade?

    Jag skrev OM han tittar eller tar på henne opassande så kommer hon känna obehag. Sedan skrev jag att jag mycket väl kommer ihåg hur äckligt jag tyckte det var när en del av min farsas vänner gjorde så mot mig i den åldern. Ville att jag skulle sitta i deras knä m.m. Såg hur de stirrade på stranden eller om jag hade kjol och linne typ.
Svar på tråden Såg min mans historik