Inlägg från: Anonym (S) |Visa alla inlägg
  • Anonym (S)

    Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?

    Hur gammal är du?? Ja det har större betydelse än folk tror... om du e under 30 så gör din grej.. följ din karriär.. 1 år i relation e inte så mkt att ge upp sitt liv för.. är du över 30 närmar dig 35 så skulle jag nog prioritera partnern/familjelivet.. (ja jag kan massor om dejting mellam 28- 35 års åldern... därför jag ger dessa råd)

    Som sagt är det bara råd.. man måste alltid besluta själv vad som är sitt liv och sin väg.

  • Anonym (S)
    DanneHade skrev 2019-06-12 00:49:09 följande:

    Jag är 23 snart 24.

    Jag ser logiken. Men (och med överväldigande risk att låta slemmig och kliché) så har jag aldrig känt såhär för en kvinna innan. Vad är oddsen att man hittar en person man känner så för igen? Allting kanske skiter sig och då står man där pank, med ett brustet hjärta och ett par skumma utslag på veken sen.

    Sen kanske hopplös förälskelse inte är så sällsynt i det långa loppet. Men för en manspojk som inte riktigt varit med om det innan så känns det ju tyvärr så.

    Kanske är skitbarnsligt men drömmen hade ju varit att få både äta och behålla kakan samtidigt.


    Det låter inge konstigt det är klart man helst vill ha både och! Och jag förstår ditt resonemang.. hon skulle kunna va din livs kärlek och framtida fru... även om jag inte tror det är fallet så skulle det kunna vara så absolut..

    Ibland är det bra att stå inför svåra val därför att det är så vuxenlivet är.

    det är det som är att växa som människa ...ta beslut och ta konsekvanserna av det. Det finns inte ett rätt svar utan man beslutar något och hoppas att utfallet ska vara i samklang med beslutet. Det är som lotto det kan gå hur som helst det viktigaste är att du kan leva med att du tyckte du valde det som var viktigast för dig själv.

    Det kan även bli att utfallet inte blev som du hoppats men det betyder inte heller att du gjorde fel beslut.

    Det jag menar är att du tar ett val och sedan ska du kunna stå upp för valet och leva med det hur utfallet än blev. Bara du själv kan göra prioriteringen.
Svar på tråden Flickvännen tänker lämna om jag följer mina drömmar. Vad bör jag göra?