• Anonym (en helt ovanlig kvinna i vanlig kropp)

    Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?

    Alltså en helt oretuscherad kvinnokropp som levt lite. Kanske mellan 30-60. Fått barn kanske några kilo för mycket, lite otränad. Helt vanliga lite småslappa bröst, några bristningar på magen, lite celluliter på rumpa och lår, några fettvalkar och häng, lår som inte är helt fasta. Alltså den typ av kropp man vanligen ser på badstränder i varierade utformning. Alltså inte fasta tonårskroppar, silikontjejer, eller övertränade eller på annat sätt perfekta kroppar. Bara vanliga kroppar som levt och inte har fötts med modellgener.

    Låt mig höra era åsikter:) Berätta gärna vilken ålder du är?

  • Svar på tråden Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?
  • Anonym (naturlig)

    Samma här, har alltid föredragit naturlig skönhet, jag tycker tjejen i kassa på ica eller en vanlig tjej på gatan är mycket snyggare än modeller.

    Avskyr den där amerikanska plastiga looken som tyvärr spritt sig framför allt hos unga tjejer. Vissa tjejer som är enorm vackra av naturen förstör det genom att försöka se ut som en teve kändis.

    Har även svårt för träninsfreaks som ser ut som en senig pojke. Lite kurvor är betydligt mer attraktivt än muskler

  • Rumpkulla

    Oh lord! Jag är en föredetta överviktig kvinna. Drog tidigare strl 54/56 men är nu nere på 36/38. Kan inte skylla mina skavanker på mina två graviditeter då jag hade både bristningar och överflöd innan dess. Nu för tiden när jag går på stränder är det med obehag. Män i alla åldrar raggar ohejdat. Jag tror att det beror på min personlighet. Är en sån där glad typ som pratar och hejar på/med alla om väder och vind. Jag är nöjd, glad och lycklig. Då ser de bara min stora käft med mina kritvita tänder och ett fett leende. Kanske att mina något hängande f-kupor gör en och annan nöjd. Men tidigare var de KK och skavde som faen, så jag lägger ingen notis om tuttarna idag även om jag gärna solar toppless under en buske för att slippa värmen ett tag. Men oftast är det män 50+ som tar kontakt och ger skamliga förslag. Vilket äcklar mig lite då jag är 32 och känner mig relativt ung. Är det yngre män så kan jag känna mig lite smickrad ibland, men ändå känns det oerhört opassande när jag är där med sambo och barn plus att min sambo gärna blir svartsjuk när främmande män tar kontakt med mig.

  • Anonym (Haha)

    Det undrar jag med. Min man påstår att jag är jättesexig och tar initiativ till sex minst en gång om dagen. Jag är inte överviktig men helt otränad, har fött ett barn och fått hängigare bröst, kråksparkar vid ögonen, 35 år. Jag ser omöjligt ut som det han måste ha sett som sitt ideal innan vi träffades. Däremot var inte hans ex så himla perfekt heller och ärligt talat, väldigt få av paren man ser ute består av två supermodeller. Jag tror inte ens majoriteten skulle byta ut sin partner mot någon modell.

    Tillägger att jag tycker att min man har en vacker kropp. Han har muskler men också lite mage och aningen chipstuttar. Perfekt enligt mig.

  • Kajoovan
    Anonym (Anders) skrev 2019-06-12 16:34:22 följande:

    JA, Gillar naturliga kroppar och det inkluderar hår på fittan.


    Håller med dig.

    En kvinna är 30+, har extrakilo och har fött barn för att få till en snygg kropp.

    En kvinna ska va naturlig och därmed orakad mellan benen.
  • Anonym (Bill)

    Det där med "vacker" är svårt att definiera tycker jag. Egentligen är det väl få män och kvinnor som är vackra. Kanske några procent som jag registrerar som vackra och som man verkligen lägger märke till. Men det har inget att göra med vem man känner sexuell attraktion till. En kvinna behöver inte alls vara vacker för att man ska finne henne sexuellt attraktiv - det handlar mer om en kombination av personlighet och om den personen är intresserad av mig. Det finns också nåt man kan kalla sexuell utstrålning som är svårt att definiera, men det är heller inte riktigt kopplat till om personen är vacker eller inte.

    Den kvinna som TS beskriver skulle inte jag definiera som vacker - men utan tvekan skulle jag kunna känna mig attraherad av den kroppen och njuta sexuellt med en sån person.

    Chansen att en "vacker" kvinna skulle vara intresserad av mig är obefintlig - men det är inget problem alls eftersom en "normal" kvinnokropp attraherar mig sexuellt precis lika mycket generellt sett. Det där med att vara vacker är mer en statusfråga än en fråga om sexuell njutning. Många framgångsrika människor  har en vacker partner - men det ligger mer i deras framgångskoncept än att det är ett tecken på ett bra förhållande med bra sex. Det saknas helt enkelt koppling mellan utseende och ett lyckligt förhållande. Det handlar mer om social hierarki. 

  • Anonym (Upphetsad man)

    Ja det gör ja, hellre det än perfekta tränade kroppar. Min fru är mjuk och god med en del skavanker, men ja älskar henne ändå. Ja är 44 hon 47. Ja va ihop med en tjej för cirka 15 år sedan, hon va nästan perfekt i kroppen, fast i hela kroppen, alltid rakad m.m. sen tog det slut med henne och ja träffade en nyskild mamma, hon va raka motsatsen , hängbröst, hårig muff, m.m. men vilken kvinna i sängen. Sen tog det även slut med henne, men ja fantiserar ibland om henne.

  • Liberté

    Nej inte det minsta om vi går efter hur attraktivt / sexuellt det är.

    Övervikt och otränad signalerar endast dåliga vanor / disciplin vilket båda är mycket osexigt.

    Jag förstår att man inte ser ut som 20 år men det finns folk som håller bra koll på kroppen upp till 60-70år.

    Man får bristningar av barn och celluliter är standard och oundvikligt men det andra kan man utan problem göra något åt.

    Sen de få gånger jag hamnat i säng med en otränad har det alltid varit besvikelse då de inte orkar, är osmidiga samt saknar flås att hålla igång.

    Tack men nej tack.

    34år, man. Tränar 5-7 dagar i veckan samt äter efter vad min kropp klarar.

  • Anonym (Ola)

    Gillar inte det du beskriver. Man 40. Tycker det utstrålar slapphet och att man inte har tagit hand om sig själv. Man prioriterar inte sig själv. Kanske dåliga kostvanor, ingen träning. Nä, går bort hos mig.

Svar på tråden Tycker ni män att en "helt vanlig" kvinnokropp är vacker?